Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Haarlem

Haarlem: het kleinere broertje van Amsterdam. Haarlem wordt ook we de stad die álles heeft genoemd. Dat is omdat je hier ook alles kunt doen. Van uitgebreid shoppen en gezellig borrelen op het terras tot uitgaan in het bruisende centrum. Ook qua eetgelegenheid ontbreekt aan Haarlem niks. Waar je ook trek in hebt; je vindt het in Haarlem! Wat is er nu lekkerder na een lange dag shoppen? Precies, een lekkere Italiaanse pizza eten. Heb je ook zin in Italiaans eten, maar geen zin in een drukke pizzeria of pizza restaurant waar je lang op je pizza moet wachten? Wij hebben de oplossing voor jou: New York Pizza. Hier vind je namelijk de allerlekkerste pizza’s van heel Haarlem en hier hoef je ook niet lang te wachten. Wij komen de pizza namelijk brengen naar waar jij bent. Dat klinkt goed in de oren, hé?

Laat je pizza bezorgen of kom hem zelf afhalen

New York Pizza is één van de bekendste namen als het gaat om pizza bezorgen in Haarlem. Bij ons geen lange wachttijden of veel poespas, maar gewoon de allerlekkerste pizza’s en altijd scherpe acties. Je hoeft er ook de deur niet voor uit, want je bestelt je favoriete pizza nu makkelijk en snel online. De rest regelen wij. Onze pizzabakkers gaan direct met je bestelling aan de slag en onze bezorgers komen je pizza vliegensvlug bij je adres bezorgen. Heb je een feestje en haal je voor iedereen pizza? Bestel dan! En laat het sjouwen met pizzadozen maar aan ons over.

Ben je toevallig in de buurt en kom je liever je pizza zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook! Ook dan kun je van tevoren je pizza online of telefonisch bestellen. Zo zorgen we ervoor dat je niet hoeft te wachten als je er bent en dat je pizza versgebakken voor je klaarligt om meegenomen te worden.

Glutenvrije pizza, vegan pizza of pizza met een bloemkoolbodem?

Pizza bestellen kan voor veganisten soms een uitdaging zijn, maar hier is New York Pizza een geweldige uitkomst. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk om een heerlijke pizza te maken met alleen maar plantaardige ingrediënten. Althans, niet voor ons. Bij New York Pizza hoef je alleen maar een vegan pizza te bestellen en deze is net zo snel klaar als de pizza’s van je vrienden. Eet je minder koolhydraten of ben je op dieet? Kies dan onze pizza met een bloemkoolbodem. Deze bevat minder zetmeel en je krijgt meer groente binnen. Veel van onze top pizza’s zijn te bestellen met deze bodem.

Ben je allergisch voor gluten? Dan kun je bij ons ook een glutenvrije pizza bestellen. Zo hoeft jouw glutenallergie nooit meer in de weg te staan als je pizza wil bestellen. Onze toppings daarentegen kunnen wel sporen van gluten bevatten! Je kunt bij ons ook terecht voor lactosevrij ijs van Ben & Jerry's je kunt dit ijs herkennen aan het non-dairy label. Daar zorgen wij voor. Iets soortgelijks geldt voor mensen met andere overgevoeligheden zoals intolerantie voor lactose, (sporen van) noten etc. Om te voorkomen dat jij deze ingrediënten onbedoeld op je pizza aantreft, hebben wij een handig allergenen overzicht samengesteld die je kunt raadplegen via de website.

Pizza bestellen bij New York Pizza Haarlem

Heb je weinig tijd, troostvoedsel nodig of heb je juist een traktatie verdiend om iets te vieren? Er zijn veel redenen om een New York Pizza te bestellen in Haarlem! Bestel nu jouw favoriete pizza makkelijk en snel online en laat deze binnen 30 minuten tot je deur bezorgen. Zet jij alvast je favoriete serie aan, dan zijn wij onderweg met jouw pizza. Bon appetit!

Bestel nu

.

.

0