Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Hoofddorp

Hoofddorp Winkelstad is dé perfecte plek om eens flink te winkelen. Slenter door het centrum en ontdek alle winkels die binnen en buiten te vinden zijn. Shoppen doe je hier heerlijk: in je eentje met je oordopjes in, of samen met je vrienden. Winkels genoeg dus, ook groene parken en bossen vind je veel in deze stad. Maar het leukste wat in Hoofddorp te beleven is, is het eten van overheerlijke pizza’s in goed gezelschap. Dat doe je natuurlijk bij New York Pizza! Stap één is pizza bestellen, daar zit ook vaak de grootste uitdaging in. Niet omdat het bestellen van pizza zo lastig is op onze website (dit gaat juist supersnel en makkelijk), maar het kiezen van de lekkerste pizza maakt deze stap zo moeilijk. Want waar ga je dit keer voor? Een oude vertrouwde pizza of kies je voor een smaak die je niet eerder hebt gehad? Een ding is zeker, deze pizza laat je lekker thuisbezorgen als je daar zin in hebt.

 

Pizza afhalen? Thuisbezorgen kan ook!

Iedereen is dol op pizza! Maar waar wij niet dol op zijn, is zoeken naar een plekje om de auto te parkeren, of wachten op een tafeltje. Pizza afhalen of komen dineren in ons pizza restaurant hoeft zeker niet altijd. Je kunt in Hoofddorp ook pizza bestellen en deze thuis opeten. De fijnste pizzeria om zo’n bestelling door te geven is New York Pizza. Bestellen doe je gemakkelijk via de website. Jouw laatste klik op de knop geeft een seintje aan onze pizzabakkers, zij gaan direct aan de slag om een vers belegde pizza te maken. Vervolgens is het de beurt aan onze bezorgers. Zij zijn snel onderweg om jouw bestelling warm en vers te overhandigen. Dit doen zij in weer en wind, zodat jij er niet op uit hoeft en lekker op de bank kunt blijven zitten. Woon je in een flat? Geen probleem, tot de deur brengen betekent ook écht tot de deur. Dat betekent dat jij niet met de lift of trap omlaag hoeft om je bestelling aan te nemen. Onze bezorgers zetten graag een stapje extra om hem jou persoonlijk te overhandigen.

 

Geniet van glutenvrije, vegan of bloemkoolbodem pizza’s

Alles wat er in en op jouw pizza gaat, wordt dagelijks gecontroleerd op kwaliteit en versheid. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste smaak en een uitstekende kwaliteit. Als wij je bestelling in Hoofddorp bezorgen mag je erop rekenen dat alles dagvers bereid is! Wil je geen dierlijke producten eten of heb je een allergie? Kies een van onze vegan pizza’s of een heerlijke glutenvrije pizza. Of heb je de wens om te matigen met koolhydraten? Deze mensen hebben ons geïnspireerd om een écht lekkere bodem met bloemkool te ontwikkelen. Zo krijg je minder suiker binnen en eet je ongemerkt groente! Natuurlijk smaakt ook deze creatie precies zoals een pizza hoort te smaken.

 

Pizza bestellen bij New York Pizza Hoofddorp

Eet je vaker pizza, dan ben je natuurlijk op zoek naar de beste pizzeria in Hoofddorp. Wat ons betreft hoef je niet verder te zoeken: onze pizza’s blinken uit in smaak, kwaliteit en gunstige prijs. Als je vaker hebt besteld bij New York Pizza, dan weet je dat we veel handige actiecodes uitgeven. Op de factuur die je bij de pizza krijgt staat bijvoorbeeld alweer een leuke actie voor de volgende keer! En vergeet niet de punten die je spaart als trouwe klant. Na een paar keer pizza bestellen kun je al een gratis product toevoegen aan je volgende bestelling, betaald met je gespaarde Pizzapunten. Als dat niet lekker smaakt, weten wij het ook niet meer. Voor welke pizza ga jij vanavond? Bekijk snel onze acties zodat je je er alvast op kunt verheugen.

Bestel nu

New York Pizza Hoofddorp

.

0