Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Hoorn | New York Pizza

Pizza bestellen Hoorn

Historie, havens, evenementen, winkels, eten en uitgaan: Hoorn heeft het allemaal. Het is een historische stad in Noord-Holland waar een bijzondere sfeer hangt. Het verleden van de machtige VOC is er nog voelbaar aanwezig door de oude pakhuizen en de haven. Maar dit is natuurlijk niet het enige wat je kunt beleven in Hoorn. Je kunt hier gezellig winkelen in het centrum, maar ook heerlijk eten en gezellig borrelen. Voor Italiaans eten kun je ook in Hoorn goed terecht. Heb je zin in een Italiaanse pizza en op zoek naar een pizzeria? Zoek dan niet verder. Bij New York Pizza vind je namelijk de allerlekkerste pizza’s van Hoorn. 

Pizza bezorgen of afhalen in Hoorn

De keuze is gemaakt: het wordt pizza van New York Pizza! Maar, wie gaat de pizza’s ophalen? Daar heeft niemand eigenlijk zin in. Wij hebben de oplossing: we komen je pizza’s gewoon brengen tot aan je voordeur. Jij bestelt de pizza’s gemakkelijk en snel online en wij zorgen voor de rest. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt gaan we er direct mee aan de slag. Als je pizza’s klaar zijn komt één van onze bezorgers zo snel mogelijk jouw kant op. Op deze manier hoef je niet de deur meer uit en kun je direct op de bank ploffen. Ben je in de buurt of moet je direct door? Dan kun je natuurlijk ook je pizza’s bij ons ophalen. Ook als je pizza komt afhalen, kun je eerst online een bestelling plaatsen. Zo zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten en dat je vers gemaakte en warme pizza’s al voor je klaarliggen als je aankomt.

Jouw favoriete pizza? Wij maken hem!

Hmm.. Waar heb je vandaag trek in? Heb je trek in een heerlijke pizza salami, een zwarte truffel pizza of toch in een veggie shoarma? Er is zo veel lekkers, dat een keuze maken best lastig kan zijn. Gelukkig is elke pizza bij New York Pizza net zo lekker. Zo kun je eigenlijk geen verkeerde keuze maken. Naast onze standaard en speciale pizza’s hebben we ook populaire vegan pizza’s. Heb je een glutenallergie? Ga dan voor onze glutenvrije pizza’s. Geen glutenallergie, maar een andere allergie? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat deze ingrediënten niet op jouw pizza zitten. Zo kun je toch samen met je vrienden genieten van onze pizza’s. Dat vinden wij belangrijk, want wat is er nu gezelliger dan samen pizza eten?

Bestel jouw pizza bij New York Pizza Hoorn!

Heb je ook trek gekregen in een heerlijke pizza van New York Pizza? Pak dan snel je telefoon en bestel nu je favoriete pizza gemakkelijk online. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat we binnen no-time voor je deur staan met een verse, warme pizza in de doos. Kom je liever je pizza’s zelf halen? Dat kan natuurlijk ook bij onze vestiging op Veemarkt 23. We staan 7 dagen per week voor je klaar en zijn geopend vanaf 16:00 uur tot 22:30 uur. Zien we je snel?

Bestel nu

New York Pizza Hoorn

.

0