Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen in Landgraaf

De Limburgse stad Landgraaf staat bekend om het mega muziekfestival Pinkpop dat er jaarlijks plaatsvindt. Maar naast feesten zijn er nog veel meer dingen te doen in deze plaats. Houd je van cultuur? Dan kun je musea bezoeken en leren over de geschiedenis van Landgraaf. Ben je sportief aangelegd? Trek dan je wandelschoenen aan en loop door het mooie natuurgebied. Houd je van lekker eten? Kom dan langs bij New York Pizza in Landgraaf! Hier maken en bezorgen wij de lekkerste pizza’s van de hele streek. Bestel vanavond jouw favoriete pizza bij New York Pizza in Landgraaf!

 

De lekkerste pizza’s bestellen en laten bezorgen

Pizza is een van de meest populaire gerechten ter wereld. En dat is niet zomaar! Want een goede pizza is knapperig bij iedere hap en belegd met lekkere smaakcombinaties. Zo zijn kaas, tomatensaus, groenten en vlees favoriet bij velen. Door oneindige hoeveelheid combinaties kan kiezen nog wel eens lastig zijn. De oplossing? Eén pizza met vier smaken erop. De Four Tasty van New York Pizza heeft het beste van 4 werelden op één pizza. Zo hoef je nooit te kiezen. En het beste van alles is dat je je pizza kunt bestellen vanuit je luie stoel in huis. Met een paar klikken op de knop weten onze bakkers welke pizza ze voor jou moeten maken. Heb je geen zin om je bestelling op te halen? Ook dan kun je op je luie stoel blijven zitten! In plaats van afhalen kun je namelijk ook kiezen voor thuisbezorgen.

 

Kies nooit meer tussen lekker of gezond: van vegan tot bloemkoolbodem pizza’s

Waarom kiezen tussen lekker of gezond, als het allebei kan! Bij New York Pizza kun je genieten van overheerlijke pizza’s die ook nog eens weinig calorieën bevatten en veel gezonde groenten. Denk aan een vegetarische pizza met courgette, aubergine en champignons. Of wat dacht je van een bloemkoolbodem pizza? Deze bestaan uit 37% bloemkool. Daardoor bevatten ze veel minder calorieën en zout (maar juist meer vezels) dan de traditionele bodem. Dat is pas pizza eten zonder schuldgevoel! Je kunt ook nog kiezen voor vegan pizza’s die niets dierlijks bevatten, maar wel overheerlijk zijn. Door lekkere kruiden en goede toppings zijn vegan pizza’s niet te onderscheiden van gewone pizza's. Heb je een glutenallergie? Ook dat hoeft geen reden te zijn om pizza achterwege te laten. Bij New York Pizza kun je namelijk je tanden zetten in een 100% glutenvrije pizza.

 

Bestel vanavond bij New York Pizza Landgraaf

Pizza is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk kunt bestellen. Je kunt het delen met vrienden of familie, maar smaakt net zo lekker op een quality time avond met jezelf. Bij New York Pizza kun je alle kanten op qua smaak en pizzabodem, zodat je altijd wel iets lekkers vindt. Met iedere bestelling spaar je voor pizzapunten die je kunt inleveren voor korting. Dus bestel vanavond bij New York Pizza!
 

Bestel nu

Vestigingen in Regio

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0