Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Leeuwarden | New York Pizza

Pizza bestellen Leeuwarden

Leeuwarden: de stad die bekend staat om zijn historisch stadscentrum vol met bezienswaardigheden, schitterende natuur en natuurlijk het bruisende nachtleven. Met de vele winkels en boetiekjes kun je in Leeuwarden helemaal los gaan met shoppen. Zo ook in het winkelgebied de Schrans. Na een lange dag shoppen hoef je hier niet lang op zoek naar een pizzeria als je zin hebt in Italiaans eten. In het winkelgebied de Schrans vind je namelijk de allerlekkerste pizza’s bij New York Pizza! Geen zin om naast al die shoppingtassen ook nog je pizza mee naar huis te sleuren? Je kunt ook online pizza bestellen en dan zullen wij je pizza snel bij je thuis bezorgen. Niet in de buurt van winkelgebied de Schrans maar wel genieten van New York Pizza? Bij onze tweede vestiging op de Noorderweg staan we voor je klaar.

Pizza bezorgen of afhalen in Leeuwarden

Van shoppen krijg je trek. Ben je in de buurt van het winkelgebied de Schrans, dan kun je altijd bij ons langskomen voor de lekkerste pizza’s. Je hoeft niet lang te wachten, we maken je favoriete pizza namelijk binnen no-time klaar. Niet zoveel zin om zelf je pizza op te halen of ben je ondertussen alweer thuis op de bank geploft? Geen probleem. Jij kunt je pizza’s gewoon thuis vanaf de bank online bestellen en de rest laat je aan ons over. Na je order gaan wij direct met je pizza’s aan de slag en onze bezorgers brengen jouw vers gemaakte pizza zo snel mogelijk naar je toe. Makkelijk, toch?

Oneindig veel keuze in pizza

En dan nu dé vraag: welke pizza wordt het vandaag? Met een groot assortiment kunnen wij best begrijpen dat dit een lastige vraag kan zijn. Je kunt alle pizza’s online rustig bekijken voordat je een definitieve keuze maakt. Naast onze standaard- en speciale pizza’s met vis en vlees, kun je ook kiezen uit vegetarische pizza’s. Voor onze niet-vleeseters onder ons is een vegan pizza een goed alternatief. Heb je allergieën? Geef deze door tijdens het bestellen en dan zorgen wij ervoor dat deze ingrediënten niet op je pizza komen. Voor de mensen met een glutenallergie, hebben we speciale glutenvrije pizza’s. We hebben nu ook pizza’s met een bloemkoolbodem. Deze pizza’s zijn speciaal voor de groenten-liefhebbers onder ons. Naast pizza’s hebben we ook pasta’s, salades en andere bijgerechten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze pizza’s en ander eten. Pizza eten doe je immers toch het liefst samen?

Bestel nu je pizza bij New York Pizza in Leeuwarden!

Of je nu een drukke dag shoppen, lange dag werken of juist een chille zondag hebt gehad, een pizza van New York Pizza is altijd een goed idee. Bestel nu jouw favoriete pizza online bij New York Pizza in Leeuwarden en geniet binnen no-time van een vers gemaakte pizza. Nooit meer lang op je bestelling wachten bij een pizza restaurant, maar snel bezorgd tot aan je deur. We staan 7 dagen per week voor je klaar en zijn geopend vanaf 16:00 uur tot 22:00 uur. Pizza

Bestel nu

New York Pizza Leeuwarden

.

0