Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Leiden | New York Pizza

Pizza bestellen Leiden

Leiden is een mooie stad in de provincie Zuid-Holland. Met haar historische binnenstad en prachtige monumentale gebouwen is dit een plek om zeker eens te bezoeken wanneer je niet uit Leiden komt. Ook staat deze stad bekend om haar leuke winkels, restaurantjes, uitgaansgelegenheden en de Universiteit. Een echte studentenstad dus. Wanneer je aankomt op Leiden Centraal loop je direct tegen verschillende musea aan. Wedden dat jij je hier een hele dag (of twee) kunt vermaken? Om deze dag perfect af te sluiten hebben we een hele goede suggestie voor jou: bestel een pizza bij New York Pizza! Zo kan jouw dag kan niet meer stuk.

Pizza bezorgen of afhalen in Leiden

Zin in Italiaans eten? Of je nu buiten wil lunchen in het Van der Werfpark of gezellig je pizza wil eten aan de Rijn, het maakt niet uit. Waar en wanneer je wil kun jij de lekkerste pizza’s bestellen bij New York Pizza. Ook wanneer je na een lange dag shoppen, leren in de UB of musea bezoeken, ein-de-lijk op de bank kunt ploffen is een pizza dé beste keuze voor jou. Met één druk op de knop staat binnen een mum van tijd onze bezorger aan de deur om jouw favoriete pizza. Ga je naar huis vanaf je werk of school en kom je langs één van onze filialen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om jouw favoriete pizza mee te nemen vanaf onze pizzeria! Wanneer je van tevoren bestelt via onze site of telefonisch zorgen wij ervoor dat de warme, verse pizza klaarligt om mee te nemen. Top toch?!

Groot assortiment pizza’s

Maar dan nu de belangrijkste vraag: voor welke pizza ga je? Met de oneindige keus aan pizza’s is deze vraag natuurlijk lastig. Op onze site kun je rustig al onze pizza’s bekijken voordat jij bestelt. Om een kleine samenvatting te geven: we hebben standaard- en speciale pizza’s met vlees of vis. Ook hebben we gedacht aan de vegetariërs onder ons. Zo hebben we pizza’s zonder vlees of vis en is het mogelijk om te kiezen voor een vegan pizza. Heb je een (gluten)allergie? Laat aan ons weten wanneer je bestelt en wij zorgen ervoor dat deze ingrediënten niet op je pizza gaan. Een glutenvrije pizza is ook mogelijk bij ons. Ben je (altijd) op dieet? Kies voor een pizza met bloemkoolbodem. Net zo lekker maar met minder calorieën. Naast onze heerlijke pizza’s kun je ook gaan voor salades, pasta’s en andere lekkere bijgerechten. Eetsmakelijk!

Bestel jouw pizza bij New York Pizza Leiden!

Zin in een lekkere pizza gekregen? Dat snappen we heel goed! Bij ons pizza restaurant kun je 7 dagen per week genieten van de heerlijkste pizza’s. We zijn geopend vanaf 16:00 uur tot 22:00 uur. Woon je in Leiden? Pizza bestellen kan gemakkelijk en snel via onze site of bel naar één van onze filialen. Tot snel!

Bestel nu

New York Pizza Leiden

.

0