Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Maarssen

Dichtbij Utrecht ligt het gezellige oude dorpje Maarssen. Wil je historie en cultureel erfgoed zien? Dan is dit de plek om te bezoeken. Er zijn tal van gebouwen met monumentale waarde en sommige delen zijn zelfs beschermd. Ben je niet zo van geschiedenis en jaartallen? Een rondvaart over de Vecht is ook erg leuk om te doen. Regen of zonneschijn maakt niet uit, je kan namelijk ook overdekt genieten van de omgeving en het gezelschap. Vraag je je af waar je moet gaan eten na een gezellige dag in Maarssen? New York Pizza is het antwoord! Bij ons kun je de lekkerste pizza’s bestellen in de geschiedenis van Maarssen, en die gaat best een tijdje terug!

Laat je pizza snel thuisbezorgen

Tijdens je bezoek aan Maarssen, bestel je binnen een handomdraai de pizza waar je op dat moment zin in hebt. Deze kun je altijd afhalen in ons filiaal, waar onze werknemers altijd voor je klaar staan. Als echte pizza professionals laten zij pizza’s door de lucht vliegen alsof het niets is. Wist je dat het gooien van deeg niet zonder reden gebeurt? Dit doen onze pizzabakkers om het deeg plat en breed te maken, zonder er te veel op te drukken waardoor het deeg licht blijft. Kom zeker je pizza afhalen als je benieuwd bent naar de New York Pizza tactiek van pizza smijten! Geen zin in een wereldreis? Thuisbezorgen doen wij met veel plezier. Zo kun jij je lekker op de bank vertoeven, tot een van onze bezorgers voor de deur staat met een warme Italiaanse pizza. De pizzasnijder kun je lekker in je la laten liggen, want onze pizza’s worden in het filiaal gesneden. Wel zo makkelijk! Je handen zijn genoeg om jouw pizza te verslinden. 

Vegan en glutenvrije pizza’s vind je hier

Pizza’s hebben wij in alle vormen en maten. Ben je veganistisch en mag je daarom geen eieren, vlees en andere dierlijke producten? Geen probleem bij New York Pizza. Wij maken een heerlijk pizza voor je, zonder alle dingen die jij er liever niet op hebt zitten. Allergisch voor gluten? Dan zijn onze glutenvrije pizza’s de beste, en ook lekkerste, oplossing voor jou. Hier vind je geen enkel spoor van gluten in, wij werken namelijk erg secuur en houden ingrediënten strikt gescheiden. Heb je goede voornemens, maar kun je een pizza echt niet laten liggen? Ook dan ben je bij New York Pizza aan het juiste adres. Kies één van onze bloemkoolbodems om dat lekkere gevoel van pizza eten te ervaren, maar zonder te veel calorieën en met meer vezels. Ja, echt aan alles is gedacht bij New York Pizza!

Bestel jouw pizza bij New York Pizza in Maarssen

Pizza bestellen doe je bij New York Pizza in Maarssen. Thuisbezorgen of zelf afhalen is allebei mogelijk, het is maar net waar je zin in hebt. Omdat je al zo ver gelezen hebt op deze pagina, zullen wij je nu een geheimpje verklappen... Heb je zin in een gratis pizza? Natuurlijk heb je daar zin in. Bij iedere New York Pizza bestelling, spaar je pizzapunten. Heb je genoeg punten, dan geven wij helemaal gratis en voor niets een pizza aan jou. Door pizza te eten, krijg je dus nóg meer pizza! Dat is lekker meedenken, vind je niet? Bestel nu jouw favoriete pizza bij New York Pizza.

 

Bestel nu

New York Pizza Maarssen

New York Pizza Maarssen

Safariweg 321
3605 ME Maarssen
0346 796100
Meer informatie
0