Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

Pizza bestellen Maastricht

Als ik zeg carnaval, dan zeg jij? Maastricht! Carnaval is het meest enerverende en intens gevierde volksfeest in Maastricht. Uit heel Nederland komen hier dan 3 dagen zo’n 200.000 mensen bij elkaar om feest te vieren. Naast Carnaval kun je in Maastricht ook heel goed shoppen, cultuursnuiven of genieten van de natuur. Dit allemaal kan natuurlijk niet zonder goede pizza. Ben je in Maastricht en heb je enorme trek in Italiaanse pizza? Maar heb je geen zin om lang te wachten in een drukke pizzeria of pizza restaurant? Neem dan een kijkje bij New York Pizza. Hier vind je namelijk de allerlekkerste pizza’s van heel Maastricht. En nog een pluspunt: je bestelt je pizza makkelijk en snel online en wij komen de pizza bezorgen tot je deur. Dat is nog eens service!

 

Laat je pizza tot je deur bezorgen of kom hem zelf ophalen

Met ons verse assortiment en variatie-opties zijn we de favoriete pizzeria van veel bewoners van Maastricht en omstreken. Natuurlijk kun je binnenstappen bij de pizzeria van New York Pizza in Maastricht. Een gezellig pand, waar je vanaf de bestelbalie zo in de gezellige, hygiënische en bedrijvige keuken kijkt. Want iedereen mag zien hoe onze pizza’s bereid worden!

Geen zin om nog je deur uit te gaan? Dat begrijpen wij. Je kunt er dan ook voor kiezen om je pizza te laten bezorgen. Onze top bezorgers zijn bij jouw huis zo snel als het verkeer dat toelaat, en het zal je nog verbazen hoe snel dat is. Natuurlijk kun je ook een later tijdstip aangeven als bezorgmoment: stel je voor dat je pizza’s aan het bestellen bent vanuit de trein. Dan komen ze jouw kant op zodra je zelf ook weer thuis bent. Geen enkel probleem, je hoeft het maar aan te geven bij je pizza-bestelling.

Geniet van glutenvrije, vegan of bloemkoolbodem pizza’s

Als beste pizzeria in Maastricht luisteren we graag naar onze klanten, want we willen het altijd nóg beter doen. We maken al de lekkerste pizza’s, maar in de inclusieve maatschappij van tegenwoordig doen we graag nog een beetje meer. Daarom is ons streven dat iedereen in Maastricht van pizza kan genieten, ongeacht het dieet dat zij volgen. Pizza eten is immers toch veel leuker als je dat samen kan doen? Daarom kun je bij ons terecht voor bewustere pizza’s met een bloemkoolbodem, vegetarische pizza’s of veganistische pizza’s (voor als je helemaal niks van een dier eet, dus ook geen kaas), glutenvrije pizza’s (voor glutenintolerantie) en pizza’s met minder calorieën en meer groentes.

Een handige hulp is ook onze webpagina met allergenen die onze gerechten voorkomen. In een duidelijk overzicht zie je bijvoorbeeld welke pizza’s sporen van noten of lactose kunnen bevatten. Ook kun je natuurlijk genieten van een pizza zonder (varkens-) vlees omdat bijvoorbeeld onze peperoni Halal is, want als je bestelt via de website zie je heel duidelijk welke toppings en ingrediënten de artikelen in je winkelmandje bevatten.

Pizza bestellen bij New York Pizza Maastricht

Trek gekregen in een heerlijke pizza van New York Pizza? We got you. Bestel nu makkelijk en snel online je favoriete pizza, plof alvast op de bank en wij regelen de rest. Terwijl jij je favoriete serie aanzet, zijn wij onderweg met jouw versgebakken pizza. Heb je een actiecode? Dan kun je deze ook toevoegen en meteen zien hoe deze het totaalbedrag omlaag brengt. Heb je besloten welk eten je gaat bestellen? Dan kun je nog kiezen voor een online betaling of afrekenen bij bezorging. Ook voor die laatste optie hoef je geen contant geld in huis te hebben, want bij onze bezorgers kun je ook afrekenen met je betaalpas. Wij zeggen alvast: bon appetit!

 

Bestel nu

New York Pizza Maastricht

.

0