Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Nieuwegein | New York Pizza

Pizza bestellen Nieuwegein

Nieuwegein is een bruisende stad op steenworp afstand van de stad Utrecht. Nieuwegein staat bekend om haar centrale ligging, namelijk tussen de A2, A12 en de A27. Je kunt er verschillende culturele activiteiten doen en gezellig shoppen. Wekelijks is er op het Muntplein, Vreeswijk en op de Citymarkt de weekmarkt te vinden met verschillende producten, stoffen, bloemen en verse stroopwafels. Je kunt in Nieuwegein goed terecht voor Italiaans eten, zoals Italiaanse pizza’s en pasta’s. Over welke pizzeria hebben we het dan? Over New York Pizza natuurlijk. Hier vind je de allerlekkerste pizza’s en pasta’s van heel Nieuwegein!

Pizza bezorgen of afhalen in Nieuwegein

Zin in pizza? Ja! Zin om je pizza zelf af te halen en lang te wachten bij een pizzeria? Nee! Daar hebben wij dé oplossing voor. Je bestelt je pizza nu zelf gemakkelijk en super snel online via New York Pizza en wij regelen de rest. Nadat je pizza is besteld, kun je lekker voor de tv ploffen, een wasje draaien of even helemaal niks. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over je pizza, die is namelijk al onderweg je naar! Onze bezorgers zorgen ervoor dat je pizza veilig en super snel bij je is. Zo geniet jij met minimale inspanning van de allerlekkerste pizza’s. Ben je in de buurt of ga je gelijk door? Dan kun je de pizza’s natuurlijk ook zelf ophalen. Ook bij zelf afhalen kun je eerst je pizza’s online bestellen. Zo voorkom je dat je lang moet wachten en kun je direct weer door met de vers gemaakte en nog warme pizza’s in de doos!

Zóooooo veel keuze!

Waar heb jij trek in vandaag? Kies je voor onze traditionele pizza’s met vlees of vis? Of ga je vandaag voor een vegan pizza? Welke pizza je ook kiest, bij New York Pizza is je keuze altijd goed. Eet je helemaal niks van een dier, ook geen melk of kaas? Ga dan voor onze vegan pizza’s. Deze bevatten niks van dieren. Wist je dat we ook glutenvrije pizza’s hebben? Deze zijn speciaal voor degene met een glutenallergie. Zo staat jouw glutenallergie nooit meer in de weg als je trek hebt in een heerlijke pizza van New York Pizza. Naast onze glutenvrije pizza, kun je bij ons ook aangeven als je ergens anders een allergie voor hebt. Zo zorgen wij ervoor dat deze ingrediënten niet op jouw pizza zitten. Zo kun je onbezorgd samen met je vrienden pizza eten. Want wat is er nou gezelliger dan samen pizza eten?

Bestel jouw pizza bij New York Pizza Nieuwegein!

Zin gekregen in een heerlijke pizza van New York Pizza? Dat snappen we. Je kunt nu gemakkelijk en snel online je bestelling plaatsen en binnen no-time geniet je van je favoriete pizza. Geen zorgen over afhalen, wij brengen je pizza gewoon naar je huis. Liever zelf afhalen? Dat kan bij onze filialen in winkelcentrum de Hoogzandveld en aan de Waardijnburg op nummer 1. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Onze openingstijden verschillen per dag. Tot zo en alvast bon appetit!

Bestel nu

New York Pizza Nieuwegein

.

0