Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Noordwijk | New York Pizza

Pizza bestellen Noordwijk

Noordwijk is dé plek om lekker uit te rusten aan het ruim 13 kilometer witte strand. Dit maakt het ideaal voor zonaanbidders, maar ook voor wandelaars. Zij kunnen hun stappenteller flink op hol laten slaan. Een lange strandwandeling, duik in de zee en het inademen van zuivere zeelucht doet wonderen voor je gezondheid. Noordwijk is daarom altijd een goed idee om heen te gaan! Je vraagt je vast af waar je na zo’n lekker dagje moet gaan eten. Daar hebben wij het antwoord op: pizza bestellen bij New York Pizza op de Weteringskade. Dat is de enige juiste beloning na een verfrissende dag in Noordwijk.

Een heerlijke pizza thuisbezorgd of afhalen

Tijdens een rondje wandelen op het strand of in de duinen, bestel je gemakkelijk een pizza bij New York Pizza Noordwijk. Wil je nog een stukje van de stad bekijken? Dan loop je van het strand in een paar meter naar New York Pizza Weteringskade, waar je je pizza kunt afhalen. Eet je pizza op in onze pizzeria, of neem je heerlijke Italiaanse pizza mee de boulevard of het strand op. Niets is fijner dan pizza eten met uitzicht op de vuurtoren en de zee. Pas wel op voor meeuwen die je in de haren vliegen om een hapje te proeven. Wij spreken uit ervaring: meeuwen vinden onze pizza’s ook erg lekker. Niet zo’n zin in wind in je haren (en in je pizza)? Pizza laten thuisbezorgen is net zo makkelijk! Wacht vast voor je keukenraam, want onze koeriers bezorgen jouw Italiaanse eten vliegensvlug. 

Geschikt voor vegans, glutenintoleranten en fitgirls

De keuze is reuze bij New York Pizza Noordwijk. Aan alles is gedacht: vegan pizza’s, glutenvrije pizza’s of pizza’s met een bloemkoolbodem. Mensen met coeliakie (spreek uit: seuliakie) zijn allergisch voor gluten, maar kunnen bij New York Pizza gewoon genieten van een heerlijke pizza. Wist je dat wij niet alleen pizza’s hebben? Ook fingerfood als nuggets, wings, salades en pizzarolls staan bij ons op het menu. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vindt het hier. Als je last hebt van keuzestress kun je ook gaan voor een snackbox waar drie heerlijke bijgerechten in zitten. Want waarom kiezen als je ze ook allemaal in één kunt bestellen?

Bestel jouw pizza bij Noordwijk Weteringskade

Verwen jezelf en je buik met een van onze lekkere warme pizza’s. Bestellen kan makkelijk en snel online, afhalen is ook mogelijk op de Weteringskade in Noordwijk (vinden onze medewerkers altijd gezellig). Bekijk welke actiepizza’s New York Pizza op dit moment heeft voor je een bestelling plaatst. Zo bespaar je altijd geld! Een pizza met korting smaakt vaak nóg lekkerder. Voor welke pizza ga jij dit keer? Bekijk ons menu en bestel jouw favoriet.

Bestel nu

New York Pizza Noordwijk

.

0