Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Oosterhout | New York Pizza

Pizza bestellen Oosterhout

Oosterhout, het gezellige kleine stadje vlak boven Breda. Ook hier is de Brabantse gezelligheid van kracht! Voor een avondje stappen kun je terecht in Oosterhout. Het is altijd druk in de plezierige bars, discotheken en cafés van Oosterhout. Gezelligheid kent geen tijd, weten deze Brabanders als geen ander. Ook voor natuurliefhebbers is Oosterhout zeker de moeite waard met vele prachtige bossen en parken. Een bezoekje aan het Carnavalsmuseum is het leukste om te doen in Oosterhout. Wij doen er graag nog een suggestie bovenop! Namelijk een heerlijke pizza bestellen en eten bij New York Pizza Oosterhout op de Schapendries. Want wie heeft nu geen zin in Italiaans eten na een dagje cultuur snuiven? 

In een handomdraai pizza laten bezorgen

Lang tafelen te veel moeite? Bij New York Pizza Oosterhout is jouw pizza heel snel klaar. Alleen hele verse toppings worden gebruikt om bij jou thuis wat lekkers op tafel te serveren. Neem de tijd om de lekkerste pizza uit te kiezen en te bestellen. Jouw Italiaanse pizza afhalen in de stad op de Schapendries is een makkie, maar laten thuisbezorgen is net zo makkelijk. New York Pizza heeft speciale voorverwarmde tassen die bezorgers gebruiken om jouw pizza in te vervoeren. Met onze online routekaart ziet de bezorger precies hoelang hij onderweg is naar jou. Alles om jou binnen no-time te voorzien van een lekkere pizza! Wist je dat wij jouw pizza alvast snijden zodat je meteen kunt aanvallen? Handig hè. Pizza maken en bezorgen is een eitje voor New York Pizza Oosterhout!

Een pizza zonder gluten? Geen probleem

Niet alleen heeft New York Pizza lekkere pizza’s met vis en vlees, ook vegan pizza’s staan bij ons op het menu. Het deeg in ons Italiaanse restaurant is gemaakt zonder dierlijke producten, dat maakt het ook geschikt voor vegans! Glutenvrije pizza’s vind je ook bij ons, deze zijn net zo lekker als gewone pizza’s maar zonder (misschien wel voor jou vervelende) gluten. New York Pizza helpt jou veilig en gezond zonder gluten te leven. Maar wel op een leuke manier met onze glutenvrije pizza’s! Een beetje extra groenten toevoegen aan je dag? Altijd een goed idee! Daar zijn onze bloemkoolbodem pizza’s perfect voor. Wat heeft New York Pizza niet? Wij hebben alles, zoals je ziet!

Bestel jouw pizza bij New York Pizza Oosterhout

Bestel jouw heerlijke pizza: vegan, zonder gluten of met een bodem van bloemkool. Het is allemaal even makkelijk online te bestellen en te laten bezorgen! Nog niet overtuigd? Bij iedere online bestelling spaar jij pizzapunten die je kunt inwisselen voor gratis producten. Als dat niet goed klinkt weten wij het ook niet meer. TIP: Bij 300 punten kun je je punten inwisselen voor een gratis 25 cm NY Style Margherita pizza! Waar wacht je nog op? Bestellen die pizza!

Bestel nu

New York Pizza Oosterhout

.

0