Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Oud-Beijerland | New York Pizza

Pizza bestellen in Oud-Beijerland

Oud Beijerland is een dorp in Zuid-Holland. De slogan ‘stadse allure, dorpse charme’ geldt hier niet voor niks. In Oud Beijerland vind je alles wat je ook in de stad kunt vinden, maar dan met het knusse karakter van een dorp. Van shoppen bij de leuke boetiekjes of grote ketens tot uitgaan in het gezellige centrum. Wat je ook zoekt, je vindt het in Oud Beijerland. Wat mag er na een lange shopdag, uitgaansavond of werkdag zeker niet ontbreken? Precies, goede Italiaanse pizza! Houd je van Italiaans eten, zoals pizza en pasta en ben je op dit moment in Oud Beijerland? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: heerlijke pizza van New York Pizza. Bij New York Pizza vind je namelijk de aller lekkerste pizza’s van heel Oud Beijerland. Ze zijn heerlijk en je hoeft niet lang te wachten, zoals bij een pizza restaurant/pizzeria.

Pizza bezorgen of afhalen in Oud Beijerland

Niet in de buurt van onze vestiging of simpelweg geen zin om nog naar buiten te gaan? Wij maken het super makkelijk voor je. Je kunt online ons menu bekijken, makkelijk en snel bestellen en wij komen je bestelling gewoon tot je deur bezorgen. Je kunt je bestelling via de website, de app en via de telefoon doorgeven en wij zorgen voor de rest. En geen zorgen, wij garanderen dat je je pizza net zo vers en heet opeet als wanneer je hem bij ons in de keuken zou krijgen.

Je kunt je bestelling natuurlijk ook bij onze vestiging komen ophalen. Als je geen tijd hebt om van tevoren een bestelling te plaatsen kun je gewoon langskomen en bestellen. Wij maken je pizza binnen enkele minuten voor je terwijl je wacht.

Jouw lievelingspizza? Wij maken hem

Ye-hes, het wordt pizza vandaag. Die keuze is gemaakt, maar welke pizza ga je kiezen? Met ons ruim aanbod aan pizza’s, hebben we voor iedereen de perfecte match. Kun je niet zo goed tegen gluten? Geen probleem. In ons assortiment vind je glutenvrije pizza. Op deze manier kun je toch van onze pizza’s genieten en hoeft je glutenallergie nooit meer in de weg te zitten. Eet je geen vlees of vis? Kies dan voor één van onze vegan pizza’s. Onze vegetarische pizza’s zijn zo lekker, dat je soms niet eens proeft dat je geen vlees eet. Als je helemaal niks dierlijks eet, dus ook geen melk of kaas, kun je gaan voor onze veganistische pizza’s. Kun je niet kiezen tussen al die heerlijke smaken? Ga dan voor de Double Tasty. Dit zijn 2 smaken op 1 pizza!

Naast onze pizza’s kun je bij ons ook terecht voor pasta’s, salades en desserts. Je hebt keuze uit koude of warme toetjes. Want zeg nu zelf, na een pizza hoort toch een heerlijk toetje?

Bestel direct jouw favoriete pizza bij New York Pizza!

Geen zin om te koken en mega trek in pizza? We got you. Bestel nu bij New York Pizza en plof binnen no-time op je bank mét je favoriete pizza. Je kunt je bestellingen zelf afhalen of laten bezorgen. We staan 7 dagen per week voor je klaar en zijn dagelijks geopend vanaf 16:00 uur tot 22:00 uur. Wij zeggen alvast: bon appetit! 

Bestel nu

New York Pizza Oud-Beijerland

New York Pizza Oud-Beijerland

Vierwiekenplein 23
3262 AN Oud-Beijerland
0186 745880
Meer informatie
0