Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen in Rijswijk

Rijswijk is een gezellige stad, ten zuiden van Den Haag. Vroeger was dit gebied niets meer dan een moeras waarin veel elzen, wilgen en rijshout groeiden. Aan dat laatste heeft Rijswijk zijn naam te danken. Tegenwoordig vind je hier veel meer dan alleen houtachtige planten. Houtovens bijvoorbeeld! Bij New York Pizza staan er genoeg. In onze pizzeria doen wij eer aan de naam Rijswijk door ons pizzadeeg lang te laten rijzen. Zo ben jij verzekerd van een lekkere, luchtige pizza. Bestel vanavond jouw favoriet bij New York Pizza in Rijswijk!

 

Pizza bestellen? Kies bezorgen of afhalen

Goed pizzadeeg is het recept voor smaakvolle pizza’s, maar dat moet wel even rijzen. Het maken van een goede pizza heeft dus tijd nodig. Maar in de tijd dat het pizzadeeg aan het rijzen is, zitten wij niet stil in ons restaurant. We bereiden alvast de verse saus die op jouw pizza komt en snijden je favoriete ingrediënten in stukken. Is jouw pizza gerezen, belegd en gloeiendheet uit de oven gekomen? Dan zijn onze bezorgers aan zet! Als je hebt gekozen voor pizza thuisbezorgen, dan staan zij voordat je met je ogen knippert op de deurmat. Liever je pizza komen afhalen? Ook dat kan. Laat bij het bestellen van je pizza weten wat jouw voorkeur heeft.

 

In alle soorten en maten! Van vegan pizza’s tot glutenvrije pizza’s

Vanavond weet je het zeker. Je gaat jezelf trakteren op een heerlijke pizza, belegd met de lekkerste ingrediënten. Vanavond zijn het alleen jij en je pizza. Niemand die je stoort of een hapje kan bietsen. Maar de vraag blijft, welke pizza mag jou vergezellen? Je kunt gaan voor een vegetarische pizza als je geen vlees eet of een avond gezond wil doen. Maak je eigen pizza met je favoriete groenten en doe er nog een schepje bovenop door een bloemkoolbodem te nemen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een pizza die door ons is samengesteld. Heb je een glutenvrij dieet? Ook dan hebben wij de perfecte pizza voor je. Laat je liefde voor pizza nooit meer tegenhouden door gluten en ga voor onze 100% glutenvrije bodem. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten! Bekijk ons hele assortiment en bestel je favoriete pizza vanavond.

 

Meer weten over New York Pizza Rijswijk?

Pizza bestellen? Dat doe je natuurlijk bij New York Pizza in Rijswijk. Niet alleen vind je hier een ruim aanbod met diverse soorten pizza’s. Ook de verschillende bodems, bijbehorende drankjes en bezorgmogelijkheden zijn eindeloos. Ga je voor bloemkoolbodem, vegan, vegetarische, glutenvrije, Italiaanse of NY style pizza’s? Het is allemaal lekker, ongeacht wat je kiest. Soms zo lekker dat je je pizzadoos erbij opeet. En het mooiste van alles is dat je bij iedere bestelling pizzapunten spaart. Deze kun je bij je volgende bestelling inzetten voor korting of misschien wel een hele gratis pizza krijgen! Wacht niet langer en bestel vanavond je favoriet.

Bestel nu

.

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0