Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Roermond | New York Pizza

Pizza bestellen Roermond

Als ik zeg “outlet shoppen”, dan zeg jij? Roermond natuurlijk! Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg en staat voornamelijk bekend om haar Designer Outlet. De Designer Outlet bestaat uit maar liefst 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70%. Heb je een heerlijke dag geshopt in Roermond en heb je trek gekregen in Italiaans eten? Ben je op zoek naar een pizza restaurant en heb je enorm veel trek in een heerlijke Italiaanse pizza? Zoek niet verder! Bij New York Pizza Roermond zit je helemaal goed. Geen zin om zelf nog de deur uit te gaan of heb je haast? Geen probleem. Onze bezorgers staan in de startblokken om jouw pizza zo veilig en snel mogelijk naar je toe te brengen.

Je pizza thuisbezorgd of zelf komen ophalen? Het kan allemaal!

Druk, haast, nog aan het werk of gewoonweg geen zin om zelf je pizza te komen halen? Dat is voor ons natuurlijk geen probleem. Wij brengen met liefde je vers gemaakte pizza naar je adres. Je kunt online rustig en op je gemak een keuze maken en bestellen. Wij gaan gelijk met je bestelling aan de slag! Ben je toevallig in de buurt en kom je wel zelf de pizza ophalen? Ook dan kun je alvast online of telefonisch een bestelling plaatsen. Wanneer je van tevoren besteld, kunnen wij alvast met je bestelling aan de slag terwijl jij nog onderweg bent. Op deze manier hoef je bij aankomst niet meer te wachten. Je heerlijke, warm uit de oven, pizza ligt klaar op jou te wachten.

Zooooo veel keuze: wat nu?

De beslissing om een pizza bij New York Pizza Roermond te bestellen is makkelijk. De beslissing welke pizza je gaat bestellen, is een stuk lastiger. Dat kunnen wij maar al te goed begrijpen. Bij New York Pizza Roermond hebben we enorm veel keuze uit heerlijke pizza’s. We willen dat iedereen kan genieten, daarom vinden we het belangrijk dat er voor iedereen wat tussen zit. Want wat is er nu gezelliger dan samen pizza eten? Naast de normale vlees en vis pizza’s, kun je ook kiezen voor een vegan pizza. Eet je helemaal niks van een dier, zoals melk of kaas? Dan hebben we ook veganistische pizza’s. Heb je allergieën of kun je niet goed tegen gluten? In ons assortiment vind je ook glutenvrije pizza’s en je kunt natuurlijk altijd doorgeven als er een ingrediënt niet in jouw pizza mag zitten. Je denkt nu vast “hoe moet ik nu kiezen?”, maar alleen jij kunt die vraag beantwoorden. Voor welke pizza kunnen we jou in de ochtend wakker maken? Aha, daar is je antwoord!

Bestel je favoriete pizza nu bij New York Pizza Roermond

En dan is het nu tijd om te bestellen! Ons filiaal in Roermond is elke dag geopend vanaf 16:00 uur. Van maandag tot en met woensdag zijn we geopend tot 22:30 uur. Vrijdag en zaterdag zijn we geopend tot 23:00 uur. Dus elke dag staan we voor je klaar om binnen no-time de lekkerste pizza’s te maken en bezorgen. Kies je voor een standaard pizza of stel je zelf je eigen pizza samen? Het is jouw feestje, wij maken hem precies zoals jij wil!     

Bestel nu

New York Pizza Roermond

.

0