Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Rotterdam Centrum

In Rotterdam centrum is altijd wel iets te doen, van de Markthal tot de Euromast, genoeg te bezichtigen! Je zult je geen dag vervelen in Rotterdam. Na een dag vol al deze mooie bezichtigingen is het natuurlijk even bijkomen met iets lekkers te eten. Iets wat daar perfect bij past is een warme overheerlijke pizza. Vers bereid in onze pizzeria en direct aan jou bezorgd. Als dat jou goed in de oren klinkt, dan is New York Pizza voor jou. Van de lekkerste verse Italiaanse pizza’s tot de heerlijkste fingerfoods, je vindt het allemaal bij New York Pizza Rotterdam centrum.

Pizza bezorgen of kom zelf afhalen

Waar je ook bent in Rotterdam, New York Pizza is altijd in de buurt om jou te voorzien van de allerlekkerste pizza’s. Zo’n heerlijke pizza is altijd in een handomdraai bij je. Zo kun jij dus lekker knus op de bank onder een dekentje blijven of lekker in het zonnetje blijven zitten. Perfect voor die dagen dat jij geen zin hebt de deur uit te gaan, maar wel in die lekkere pizza uit onze pizzeria. Wij komen gemakkelijk je pizza thuisbezorgen. Zo kun jij altijd genieten van een Italiaanse pizza, vers voor jou bereid. Waar je ook bent, wij bezorgen je pizza’s gewoon waar je bent in Rotterdam centrum.

Ben je al in de buurt en wil je jouw pizza komen ophalen? Even makkelijk! Geef je bestelling door aan het filiaal en dan zetten wij je pizza voor je klaar. Eet smakelijk!

Vegan, glutenvrij of een bloemkoolbodem, we hebben het allemaal!

Bij New York Pizza krijg je pizza’s voor iedereen. Van vegan pizza’s tot glutenvrije pizza’s of wil je liever verantwoord smikkelen van een heerlijke pizza met bloemkoolbodem. New York Pizza heeft gedacht aan iedereen! Met onze pizza met bloemkoolbodem hoef jij niet meer te denken aan die koolhydraten, pizza eten kan zo nog steeds. Vegan? Geen enkel probleem. New York Pizza denkt met je mee. Zo bieden wij een assortiment aan pizza’s zonder dierlijke producten. Zo kun je lekker pizza eten zonder zorgen. Voor de creatieveling onder ons of de kieskeurige eter kun jij je pizza zelf samenstellen met de allerlekkerste toppings. Natuurlijk hebben wij ook al genoeg watertandede combinaties voor jou bedacht.

Nog niet helemaal zeker, neem dan een kijkje op onze website. Je vindt hier een handig overzicht met allergenen. Deze informatie is landelijk geldig, dus ook bij jouw bestelling bij New York Pizza Rotterdam centrum. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met een van onze filialen. Wij helpen je graag verder!

Pizza bestelen bij New York Pizza Rotterdam centrum

Nu hebben wij wel zin gekregen in zo’n lekkere verse pizza en hopelijk jij ook. Wij staan 7 dagen per week voor jou klaar. Met een paar simpele klikken online of een snel telefoontje staan wij voor de deur met jouw lekkernijen. Tip: kijk eens op de actiepagina voor onze scherp geprijsde pizza’s. Zo wordt niet alleen je maag goed gevuld, maar je portemonnee ook! Wij staan al klaar, zien we je zo?

Bestel nu

Vestigingen in Regio

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0