Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

Pizza bestellen Rotterdam Noord

Rotterdam Noord heeft de hipste wijken van deze stad. De creativiteit stroomt door de straten, het design van gebouwen en de mensen. Je kunt rondsnuffelen in leuke winkeltjes, dansen in de meest geweldige jazzclubs en borreltjes drinken op gezellige terrasjes. In deze grote stad voel je toch direct een fijn dorpsgevoel rondzweven. Rotterdam Noord is altijd verrassend en inspirerend. Dat past goed bij het lekkerste pizza restaurant die je gaat vinden in deze stad: New York Pizza. Pizza bestellen doe je in Rotterdam Noord bij onze pizzeria. Of je nu gezellig langskomt in ons filiaal om je pizza af te halen, of dat je deze snel en makkelijk laat thuisbezorgen: jij kiest en wij bakken. Lees snel verder voor alle opties in Rotterdam Noord.

Ga voor pizza bezorgen of pizza afhalen

Het allerlekkerste Italiaanse eten is natuurlijk pizza. Deze ronde traktatie staat met stipt op nummer één als het gaat om guilty pleasures! Maar je wil liever niet te veel moeite moeten doen om een hap te nemen van deze lekkernij. Je jas en schoenen aantrekken terwijl je lekker op de bank ligt, de snelste route opzoeken naar een pizzeria, het ritje naar het restaurant die altijd nét te lang duurt en vervolgens nog de terugweg met je heerlijk ruikende pizza’s. De oplossing is natuurlijk pizza bestellen en vervolgens deze pizza laten bezorgen. Zo kun je lekker blijven zitten waar je zit en doen onze pizzabezorgers het werk. Met hun bezorgervaring door heel Rotterdam Noord zijn zij ook vliegensvlug bij jou thuis.

Van vegan pizza tot glutenvrije pizza

Heerlijk, zo’n pizza bezorgen of afhalen! Maar voor welke ga je dit keer? Van vegan pizza tot glutenvrije pizza, pizza met veel vlees, vis of een overheerlijke pizza met allerlei groenten... Wat je zoekt, je vindt het bij ons pizza restaurant. Bij New York Pizza kun je ook helemaal zelf een pizza samenstellen. Je bepaalt alle ingrediënten naar eigen smaak en ook de bodem kun je zelf uitkiezen. Ga je dit keer bijvoorbeeld voor een gezonde bloemkoolbodem met minder calorieën? Geen probleem, bij onze pizzeria wordt ook deze versie heerlijk gebakken. Gaan jouw nekharen omhoog staan bij het woord pizza Hawaii? Of ben je juist een liefhebber van juicy ananas op je pizza? Waar je ook trek in hebt, bij New York Pizza vind je de ideale pizza voor jou en je vrienden of familie. Zo kun je altijd genieten van vers gemaakte pizza’s met alle mensen om je heen.

Pizza bestellen bij New York Pizza in Rotterdam Noord

Het enige wat jou nog te doen staat, is een heerlijke pizza bestellen bij New York Pizza in Rotterdam Noord. Gelukkig gaat dat supermakkelijk via onze app of website. Wedden dat je binnen 5 minuten op de bestelknop hebt geklikt? Start de timer! Natuurlijk moet je wel weten welke pizza het dit keer wordt, die keuze kan de snelheid wat verminderen. Als wij een tip mogen geven om dat makkelijker te maken: kies een actiepizza! Deze vullen je maag én portemonnee. Korting op pizza is het beste wat er bestaat als je het ons vraagt. Hopelijk zien wij snel welke pizza het vanavond gaat worden voor jou. Eetsmakelijk alvast!

Bestel nu

Vestigingen in Regio

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0