Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Tilburg | New York Pizza

Pizza bestellen Tilburg

In Tilburg geniet je van cultuur, winkels en de sfeervolle Brabanders die er wonen. Zo’n tien dagen in het jaar staat de stad Tilburg helemaal stil. En niet zonder reden, want iedereen houdt zich volop bezig met de Tilburgse Kermis. Je komt er niet onderuit, want het hele stadshart wordt een kermisterrein vol met attracties. Op deze grote trekpleister komen jaarlijks zo’n 1.5 miljoen bezoekers af. Het feest wordt afgesloten met een vuurwerkshow waar je u tegen zegt. Genoeg redenen om eens naar Tilburg te gaan! Ook buiten deze Kermis kun je genieten van de stad en het lekkere eten. Ben je een echte fan van Italiaans eten en ben je op zoek naar een Italiaans restaurant/pizzeria? Zoek niet verder. De aller lekkerste pizza’s haal je namelijk bij New York Pizza. Je kunt pizza’s makkelijk en snel online bestellen en wij regelen de rest. Je kunt je pizza’s zelf ophalen of lekker makkelijk laten bezorgen. Jij kiest zelf wat jij fijner vindt.  

Thuisbezorgen of liever afhalen? Aan jou de keuze

In onze pizzeria in Tilburg zien wij graag zo veel mogelijk gezichten langskomen om een heerlijke pizza (of twee, of drie) af te halen. Heb je zin in een wandeling voor het eten, moest je toch nog de deur uit of moet de motor van je auto weer even lopen? Voor afhalen kun je altijd terecht bij New York Pizza. Moe van een lange dag of staat de benzine op het laatste streepje? Dan staan onze bezorgers voor je klaar om een pizza thuis te bezorgen. Trakteer jezelf op gemak en bestel bij New York Pizza. Het is snel geregeld: een telefoontje of bestelling via de website en in een mum van tijd schuif jij aan tafel met heerlijk Italiaans eten.

Pizza’s in alle maten en smaken

Er is voor ieder wat wils bij New York Pizza Tilburg. Bij veel trek kies je voor de grootste maat en bij weinig trek ga je voor een (niet minder lekkere) kleine pizza. Qua smaken valt ook veel te variëren bij New York Pizza: vlees of vegan pizza, veel of weinig groenten, acht verschillende soorten kaas en met of zonder vis. Zelfs voor de kruiden op je pizza kun je een keuze maken. Onze bodem is altijd glutenvrij, maar je bent ook vrij om te kiezen voor een bloemkoolbodem. Deze is ook erg lekker (en zelfs mega gezond)! Wat denk jij, ruime keuze toch?

Bestel jouw pizza bij New York Pizza in Tilburg

Eten is een moment om naar uit te kijken, dat weet New York Pizza als geen ander. Daarom bezorgen wij supersnel zodat jij niet te lang moet wachten op het verwenmoment van de dag. Onze Tilburgse filialen vind je op de Wandelbosbaan, Korvelseweg en Wagnerplein. Ook hier kun je pizzapunten sparen, waarmee je misschien wel je volgende pizza gratis en voor niets krijgt. Waar wacht je nog op? Bestellen die pizza! Onze bakkers staan al met het deeg in hun handen en de bezorgers hoeven alleen nog maar hun scooter te starten.

Bestel nu

New York Pizza Tilburg

.

0