Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

Pizza bestellen Utrecht

In Utrecht, die gezellige studentenstad in het midden van Nederland, mag een goede bezorgservice voor pizza natuurlijk niet ontbreken. Deze service vind je bij New York Pizza. Je bestelt je pizza en andere lekkernijen uit ons assortiment heel makkelijk online… En de crew van New York Pizza Utrecht doet de rest. Vanuit een van onze filialen zoals: Overvecht, Haroekoeplein, Kanaleneiland, Leidscherijn en de Meern. Bezorgen zij razendsnel de lekkerste pizza’s bij jou thuis – of iedere andere locatie binnen het bezorggebied waar je trek krijgt in pizza.

Eten bestellen in Utrecht

Afhalen of thuisbezorgen? Een van de vele keuzes in het leven! Veel van onze klanten kiezen voor New York Pizza Utrecht, speciaal vanwege onze goede bezorgservice. Natuurlijk is het heel makkelijk om je pizza’s tot je voordeur te laten bezorgen. Heerlijk vers en gloeiend heet. Maar als je toevallig in Utrecht woont op een steenworp van een filiaal van New York Pizza, dan kun je die heerlijke bestelling natuurlijk ook zelf even afhalen. De beslissing is aan jou. Wij zijn flexibel en streven ernaar je de beste pizza-beleving van Utrecht te bezorgen. Je kunt het allemaal aangeven bij je bestelling. Let ook even op de actiecodes, er is altijd wel een interessante actie actief in de regio Utrecht.

Pizza bezorgen in Utrecht

Als je in Utrecht woont hoeven we het jou niet te vertellen: in deze mooie stad in het midden van het land zijn veel leuke restaurants. Misschien begrijpen mensen niet waarom je eten zou bestellen. Maar soms heb je geen zin om rond te hangen op de Oudegracht en wil je het liefst even terugzakken in het comfort van je eigen bank, met een heerlijke warme maaltijd. Iets met veel kaas, lekker hartig met een knapperige bodem… Wat jij nodig hebt is een lekkere pizza van New York Pizza in Utrecht. Binnen Utrecht hebben we je bestelling in no-time bij jou thuisbezorgd, inclusief meebestelde drankjes en bijgerechten. Bestel bijvoorbeeld een pizza bij ons New York Pizza Haroekoeplein – snel en eenvoudig via internet.

Pizza bestellen bij pizzeria in Utrecht

Onstuitbare trek in een pizza, maar je visite of huisgenoten kunnen niet tegen gluten? Niet getreurd, want je kunt heel makkelijk online een glutenvrije pizza bestellen in Utrecht. Als je ons assortiment bekijkt via de website, vind je al snel de keuze voor een lekkere pizza geheel vrij van gluten. Ook voor bijvoorbeeld de volgende intoleranties en dieetwensen hebben we een gevarieerd aanbod:
- Vegan pizza (zonder eieren, kaas, et cetera, ook een veilige keuze bij lactose-intolerantie!);
- Vegetarische pizza’s;
- Pizza’s met Vlees (Halal)  toppings (zoals bijvoorbeeld de Double Pepperoni etc..)
- Pizza’s met minder calorieën/koolhydraten zoals onze pizza's met bloemkoolbodem.Pizza bestellen Utrecht

New York Pizza Utrecht de plek voor je lekkerste pizza's

Ben je niet helemaal zeker van de ingrediënten die we op een bepaalde pizza gebruiken, dan kun je op de website van New York Pizza een handig overzicht met allergenen vinden. Hierin kun je voor al onze populaire klassiekers opzoeken welke stoffen er eventueel in voorkomen. Deze informatie is landelijk geldig, dus ook bij het bestellen van pizza in Utrecht. Twijfel je nog, neem dan gewoon even persoonlijk contact op. Daarnaast spreekt het voor ons vanzelf dat ons assortiment pizza’s bevat met allerlei toppings: verschillende kazen, vleessoorten, groentes en vis. Naast (moderne) klassiekers als de Margherita, de Hawaii of de BBQ Meatlovers pizza kun je ook je eigen pizza ‘bouwen’ met een keuze uit onze verse ingrediënten.

Kan je niet kiezen? Kies dan voor 2 smaken op 1 pizza of zelfs 4 smaken op 1 pizza!

Als je echt niet kunt kiezen is er nog de Double Tasty: één pizza met twee smaken.  En sinds 4 oktober 2019 ook de 4 smaken 1 pizza. Geniaal vinden we zelf; omdat je beide helften verschillend kunt laten beleggen! En zoals eerder beschreven 4 smaken op 1 pizza. Zo hoef je dus niet twee aparte pizza’s te bestellen voor twee verschillende smaakbelevingen of vier pizza's voor 4 aparte smaken. Heb je zelf een combinatie gemaakt, dan kun je die later online terugvinden in je account. En is er iemand bij die niet zoveel trek heeft in pizza? Bestel dan simpel een salade mee of een broodje hamburger. Zoals je ziet is er veel mogelijk bij New York Pizza in Utrecht. Het bezorgen van jouw pizza is onze missie. We hopen dat je niet duizelig bent geworden van alle keuzes – plaats gewoon snel je bestelling! Met vestigingen in Overvecht, Haroekoeplein en Kanaleneiland zitten we altijd bij je in de buurt. Niet dat afstand voor jou een probleem hoeft te zijn, want we brengen de versgebakken pizza’s bij je thuis. Pizza bestellen in Utrecht is makkelijk, lekker en snel. Want we weten hoe je overvallen kunt raken door de trek in een échte verse pizza.

Bestel nu

 

Vestigingen New York Pizza Utrecht

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie