Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

Pizza bestellen Utrecht

Utrecht is een bruisende, gezellige studentenstad in het midden van Nederland. Je kunt hier goed terecht om te shoppen, stappen, borrelen en te eten. Wat mag hier zeker niet ontbreken? Italiaans eten, zoals Italiaanse pizza en pasta! Heb je geen zin in lange wachttijden bij drukke pizza restaurantjes of pizzeria’s, maar wil je snel een echte Italiaanse pizza voor je neus hebben? Neem dan een kijkje bij New York Pizza. Hier vind je namelijk de lekkerste pizza’s van heel Utrecht. Jij bestelt binnen een paar minuten je favoriete pizza online. Wij regelen de rest.  Vanuit één van onze filialen zoals: OvervechtHaroekoepleinKanaleneilandLeidsche Rijn en de Meern bezorgen wij razendsnel de lekkerste pizza’s bij jou thuis – of iedere andere locatie binnen het bezorggebied.

Laat je pizza bezorgen of kom zelf afhalen

Heb je online bij New York Pizza een bestelling geplaatst? Plof dan alvast op de bank en zet je favoriete serie aan. Onze pizzabakkers gaan direct met je bestelling aan de slag en voor je het weet staan we voor je deur met een gloedhete, versgebakken pizza. Smullen maar!

Ben je toevallig in de buurt? Dan kun je die heerlijke bestelling natuurlijk ook zelf even afhalen. De beslissing is aan jou. Je kunt het allemaal aangeven bij je bestelling. Let ook even op onze actiecodes. Er is namelijk altijd wel een interessante actie actief in de regio Utrecht.

Pizza, pizza en nog eens pizza!

Het assortiment van New York Pizza Utrecht is zeker niet kinderachtig. Je hebt dus misschien wel even de tijd nodig om een keuze te maken. Er zijn allerlei klassiekers zoals de Margheritade Hawaii of de BBQ Meatlovers pizza, maar er zijn ook leuke nieuwe combinaties te vinden in het overzicht. Als je niet kunt kiezen is er nog de Double Tasty: één pizza met twee smaken. Geniaal vinden we zelf; omdat je beide helften verschillend kunt laten beleggen! Heb je zelf een combinatie gemaakt, dan kun je die later online terugvinden in je account. En is er iemand bij die niet zoveel trek heeft in pizza? Bestel dan simpel een salade mee of een broodje hamburger. Zoals je ziet is er veel mogelijk bij New York Pizza in Utrecht.

We geloven niet alleen in lekker, maar ook in gezond. Onze ingrediënten zijn vers en onze kwaliteit wordt streng gecontroleerd. Zin in pizza, maar kun je niet zo goed tegen gluten? Niet getreurd, want je kunt heel makkelijk online een glutenvrije pizza bestellen. Als je geen vis of vlees op je pizza wil, kies dan één van onze vegan pizza’s. Eet je helemaal niks van een dier, dus ook geen kaas, ga dan voor een veganistische pizza. Ben je niet helemaal zeker van de ingrediënten die we op een bepaalde pizza gebruiken, dan kun je op de website van New York Pizza een handig overzicht met allergenen vinden. Deze informatie is landelijk geldig, dus ook bij het bestellen van pizza in Utrecht. Twijfel je nog, neem dan gewoon even persoonlijk contact op. We helpen je graag verder!

Nu pizza bestellen bij New York Pizza Utrecht

Trek in pizza? We got you! Plaats nu makkelijk en snel je bestelling online en wij zorgen voor de rest. Onze pizzabakkers staan in de startblokken om direct met je bestelling aan de slag te gaan. Onze bezorgers brengen je versgebakken pizza zo snel en veilig mogelijk naar je toe. Voor je het weet zit jij op de bank met je favoriete pizza. Waar wacht je nog op?

Bestel nu

 

New York Pizza Utrecht

.

0