Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Voorburg | New York Pizza

Pizza bestellen Voorburg

Voorburg, vlak bij Den Haag, is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je de metro pakt vanaf Den Haag Centraal zul je in nog geen 5 minuten aankomen in Voorburg. Deze plaats, onderdeel van gemeente Leidschendam-Voorburg is gelegen aan het Rijn-Schiekanaal. Onder Voorburgers beter bekend als de Vliet. Een mooie plek om in de zomer op te zoeken. Zonnen, bootje varen, zwemmen of alleen pootje baden, het is daar allemaal mogelijk. Is het wat minder lekker weer? Ook dat hoeft geen probleem te zijn. Op het Koningin Julianaplein, ook wel het KJ-plein genoemd, is er een (deels) overdekt winkelcentrum. Na een dag zonnen of winkelen moet er ook gegeten worden. Wat is dan lekkerder dan een vers gemaakte pizza uit de oven?

Jouw favoriete pizza laten bezorgen of afhalen

Heb je zin in een heerlijke pizza? Geen probleem. Bij New York Pizza kun jij de lekkerste Italiaanse pizza bestellen. Met ons ruime aanbod weten we zeker dat jouw favoriete smaak er tussen zit. Jouw favoriet kun je bestellen vanaf de bank zonder jouw warme huis te verlaten. Extra fijn wanneer het regent buiten! Mocht je zelf je pizza willen ophalen bij ons filiaal in Voorburg Koningin Julianalaan, kan dat natuurlijk ook. Kom langs bij het filiaal, bestel online of telefonisch en wij zorgen ervoor dat jouw vers gemaakte pizza voor je klaar ligt. 

Verschillende soorten pizza (Vegan pizza, Italiaanse pizza, Glutenvrije pizza)

Bij New York Pizza hebben we een groot assortiment. Door het brede aanbod weten we zeker dat jij een keuze kunt maken uit alle heerlijke pizza’s. Vind je meerdere pizza’s lekker? Daar hebben wij een oplossing voor! Met de Double tasty heb jij de mogelijkheid om twee smaken, op jouw pizza te laten beleggen. Zo hoef je geen keuze te maken. Heb je speciale dieetwensen? Ook hier hebben wij aan gedacht. In ons assortiment vind je verschillende soorten pizza’s. Denk hierbij aan een glutenvrije pizza, vegan pizza en vegetarische pizza’s. Daarnaast hebben wij ook caloriearme opties voor jou. Deze pizza’s hebben een bloemkoolbodem. Net zo lekker maar met minder calorieën. 

Bestel nu pizza bij New York Pizza Voorburg!

Wil je pizza bestellen in Voorburg? Ga dan zeker voor New York Pizza. Wij zijn ook te vinden in een hoop andere plaatsen in Nederland. De openingstijden kunnen per filiaal verschillen, check daarom altijd even via de site hoe laat je bij jouw filiaal in de buurt terecht kunt. Ons filiaal in Voorburg is geopend van maandag tot en met zondag, van 16:00 tot 22:00. Bestel jouw favoriete pizza in Voorburg en voor je het weet staan we bij jou op de stoep! 

Bestel nu

New York Pizza Voorburg

.

0