Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

De lekkerste pizza's in Wageningen | New York Pizza

Pizza bestellen Wageningen

Wageningen is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. De stad wordt ook wel de stad der bevrijding genoemd. Op 5 mei 1945 tekende de Duitse troepen de overgave midden in de Capitulatiezaal van Hotel De Wereld in het centrum van Wageningen. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat deze stad bijzonder maakt. Je kunt er ontzettend leuk shoppen en heerlijk eten. Heb je trek in Italiaans eten en ben je op zoek naar een pizzeria om een Italiaanse pizza te halen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij New York Pizza in Wageningen vind je namelijk de allerlekkerste pizza’s. Waar je ook trek in hebt, bij New York Pizza bestel je gemakkelijk en snel.

Pizza bezorgen of afhalen in Wageningen

Je komt thuis na een lange dag, trekt de koelkast open en wat vind je daar? Niks! En je hebt ook écht geen zin om nog naar buiten te gaan voor boodschappen. Gelukkig bieden wij de perfecte oplossing voor jou. Jij bestelt je favoriete pizza bij New York Pizza en wij komen hem tot je deur brengen. Makkelijk, toch? Ben je in de buurt of wil je iemand zelf verrassen met pizza’s? Dan kun je natuurlijk ook pizza afhalen bij New York Pizza Wageningen. Ook als je zelf je pizza komt ophalen kun je deze eerst online bestellen. Wij zorgen er dan voor dat je pizza helemaal vers en warm in de doos voor je klaarligt. Heb je haast? Binnen 15 minuten maken wij de lekkerste pizza voor je.

Kies je favoriete pizza

Heb je weleens nagedacht over welke pizza nu echt jouw favoriet is? Met een enorme keuze aan verschillende pizza’s tegenwoordig is die vraag best lastig. Welke pizza je favoriet ook is, bij New York Pizza kun je deze bestellen. Naast onze pizza’s met vlees en vis, hebben we natuurlijk ook verschillende vegan pizza’s. Heb je allergieën en mag er daardoor een ingrediënt echt niet op je pizza? Geen probleem. We zorgen ervoor dat je een pizza krijgt die jij veilig kunt opeten. Voor mensen met een glutenallergie hebben we ook glutenvrije pizza’s. We vinden het belangrijk dat iedereen van onze pizza’s kan genieten, want wat is er gezelliger dan samen pizza eten? Onze pizza’s worden gebakken in echte pizza ovens. Hierdoor krijgen de pizza’s een authentieke New York Pizza-smaak.

Pizza bestellen bij New York Pizza Wageningen!

We begrijpen heel goed dat je nu extra veel zin hebt gekregen in een heerlijke pizza van New York Pizza. Woon je in de omgeving van Wageningen? Dan kun je je pizza gemakkelijk en snel online bestellen. Wij zorgen ervoor dat jij super snel van je pizza kunt smikkelen. We bezorgen je pizza namelijk al binnen 30 minuten, nadat jij besteld hebt. We staan 7 dagen in de week voor je klaar en zijn geopend vanaf 16:00 uur tot 22:30 uur. Kom je gezellig langs? Het adres van ons filiaal is Churchillweg 13. Wij zeggen alvast: bon appetit!

Bestel nu

New York Pizza Wageningen

.

0