Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

De lekkerste pizza's in Wassenaar | New York Pizza

Pizza bestellen Wassenaar

Er was eens een pittoresk dorpje in Zuid-Holland, dat heette Wassenaar. De koning en koningin van Nederland woonden hier jarenlang op een mooi landgoed. Slingerpaadjes omringd door eeuwenoude eiken en beuken, brengen je naar theehuisjes en rietgedekte boerderijen. Deze plaats klinkt als een sprookje en zo ziet het er ook uit. Naast een bosrijke omgeving met villa’s en landhuizen, staat in dit dorp ook het bekende attractiepark Duinrell. Hier kun je het sprookje van Wassenaar vervolgen door op bezoek te gaan bij Kleinduimpje of Roodkapje. Natuurlijk kan een “eind goed, al goed” niet ontbreken. Het sprookje eindig je daarom bij New York Pizza in Wassenaar, waar je een betoverend lekkere pizza kunt bestellen en eten.

Thuisbezorgen of liever komen afhalen?

Pizza is de perfecte manier om een gezellige dag af te sluiten, of een ongezellige dag leuk te maken. Ons pizza restaurant maakt voor jou de lekkerste, meest verse Italiaanse pizza’s voor ieder moment. Afhalen bij New York Pizza kan altijd! Maar als eet met vrienden, is het niet altijd gezellig wanneer iemand de groep verlaat om pizza’s te moeten afhalen. Daarom is het altijd mogelijk om online te bestellen en pizza’s te laten bezorgen aan huis. Met één klik op de knop is dat al geregeld! Het enige wat jou nu nog rest is het roepen van de magische woorden: “Sesam, open u” en de bovenkant van de pizzadoos verruilt zich voor een overheerlijke pizza.

Pizza’s zijn vegan of glutenvrij ook heerlijk

New York Pizza laat niets aan het toeval over. Je vindt bij deze pizzeria alles wat je kunt wensen. Van vegan pizza’s tot glutenvrije pizza’s of bloemkoolbodems. Die laatste bestaat uit maar liefst 37% bloemkool en daardoor veel minder calorieën. In deze pizza’s zit ook minder zout, maar juist meer vezels. Dus wil jij je houden aan goede voornemens, maar wel lekker blijven genieten? Dan is een pizza met bloemkool voor je weggelegd. Wat betreft bodem zit je als veganist altijd goed bij New York Pizza, die ingrediënten zijn op één hand te tellen: bloem, water, gist, zout en olijfolie. Met de topping kun je alle kanten op. Dit zijn er een beetje te veel om op te noemen, dus neem zeker een kijkje op het menu om te zien wat New York Pizza allemaal te bieden heeft. Pizza eten is echt een feestje in Wassenaar! 

Bestel jouw pizza bij New York Pizza in Wassenaar

Pizza bestellen? Altijd een goed idee! Om het makkelijk te maken hoef je alleen de lekkerste uit te kiezen. Haastige spoed is zelden goed, dus neem de tijd om de website af te speuren naar wat smakelijks. Haastige spoed is wel goed als het gaat om de bezorgsnelheid van onze pizzakoeriers. Wat wij willen is dat jij jouw pizza zo snel mogelijk in handen (of tussen de tanden) hebt. Bestel een van onze actiepizza’s om vandaag nog te smullen van korting. Want met pizza leef jij nog lang en gelukkig. Einde.

Bestel nu

New York Pizza Wassenaar

.

0