Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

Pizza bestellen in Weert

Weert is een kleine stad in Limburg die veel te bieden heeft. Het is een ideale plek voor een leuk dagje uit of voor een langer verblijf. Bekijk bijvoorbeeld de kasteelruïne van Weert met zijn oude stadsmuren. Of bezoek een van de vele leuke winkels en lekkere restaurants. Waar je zeker geweest moet zijn om een heerlijke pizza te proeven, is New York Pizza. In onze pizzeria worden iedere dag verse pizza’s bereid, belegd en gebakken. Of je nu bent gaan winkelen in de stad, cultuur hebt gesnoven of een lange dag hebt gewerkt: pizza is de perfecte afsluiting van je dag. Bestel vanavond jouw favoriete pizza bij New York Pizza in Weert!

Pizza’s bestellen en laten thuisbezorgen: ultiem genieten vanaf de bank

Soms heb je zo’n dag dat je niet vooruit te branden bent. Of je hebt juist een hele sportieve dag gehad waardoor koken het laatste is waar je zin in hebt. In beide gevallen is er een ideale oplossing: het bestellen en laten bezorgen van pizza. Dit is de perfecte manier om je honger te stillen zonder de deur uit te hoeven. Je kunt pizza bestellen bij onze pizzeria of natuurlijk online. Zeg nu zelf, dit Italiaanse eten smul je toch het liefste weg vanaf je eigen keukentafel, bank of misschien zelfs wel bed. Je bestelt het binnen een paar tellen en laat het binnen no-time thuisbezorgen. Beter kan niet! Alleen rest nog de vraag voor welke smaak je vanavond gaat.

Ga je voor vegan pizza, bloemkoolbodem, glutenvrije pizza of een gewone?

De vraag ‘Ga ik pizza eten vanavond?’ kun je snel beantwoorden. Maar antwoord op de vraag ‘Welke pizza ga ik kiezen’ blijft iedere keer toch weer een uitdaging. Om je een handje te helpen sommen wij een aantal keuzes voor je op. Te beginnen bij de bodem: Je kunt kiezen voor een gewone pizzabodem (een dikke NY style of dunne Italian style), bloemkoolbodem of een glutenvrije bodem. Een bloemkoolbodem is een tikkie gezonder en de laatste bodem is 100% vrij van gluten. Ideaal voor mensen met een intolerantie. Als topping kun je gaan voor onder andere een vegan pizza die gemaakt is zonder dierlijke producten. Geen vlees, ei, kaas of andere dierlijke producten dus. Heb je liever een vegetarische pizza? Ook dan ben je bij ons Italiaanse restaurant aan het juiste adres. Deze pizza’s bevatten geen vlees of vis, maar worden rijkelijk belegd met allerlei groente- en kaassoorten.

Bestel vanavond bij New York Pizza Weert

Ben jij ervan overtuigd dat het pizza gaat worden vanavond? Bestel dan je pizza online of in onze pizzeria. Genieten van je bestelling doe je thuis als je kiest voor thuisbezorgen. Dan staat een van onze bezorgers binnen no-time bij je op de stoep. Afhalen kan natuurlijk ook in onze pizzeria in Weert. Met iedere bestelling spaar je voor pizzapunten die je kunt inleveren voor korting. Dus bestel vanavond nog jouw favoriet bij New York Pizza!

Bestel nu

Vestigingen in Regio

New York Pizza ...

Straat + nummer
Postcode, plaats
012 3456789
Meer informatie
0