Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

All areas

De lekkerste pizza's in Zeist | New York Pizza

Pizza bestellen Zeist

Zeist, de plaats die ook wel bekend staat als de Slotenstad. Die bijnaam is te danken aan slot Zeist, één van origine lustoorden uit de zeventiende eeuw. Het Slot is nu vooral een trekpleister voor toeristen en dagjesmensen. We hoeven je dus niet te vertellen, dat Zeist barst van geschiedenis en cultuur. Heb je niks met cultuur, maar wel met pizza? Goed nieuws! In Zeist vind je namelijk de aller lekkerste Italiaanse pizza’s. Niet in een Italiaans restaurant of pizzeria. Nee, gewoon bij New York Pizza. Dus ben je in Zeist en heb je trek? Rennen dus naar New York Pizza en ga in plaats van cultuursnuiven, lekker pizza eten!

Pizza bezorgen of afhalen in Zeist

Wat is er nu lekkerder dan je pizza laten bezorgen tot aan je deur? Wij kunnen niet veel bedenken. Daarom maken wij het super makkelijk voor jou. Jij bestelt je favoriete pizza’s gemakkelijk online en wij komen je bestelling zo snel mogelijk bezorgen. Zo kun jij na het bestellen gelijk je favo serie aanzetten en chillen tot we er zijn. Handig he?

Kom je de pizza’s liever zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook bij één van onze vestigingen. Ook als je zelf komt afhalen kun je van tevoren online een bestelling plaatsen. Zo hoef je niet lang te wachten en zorgen we ervoor dat je pizza’s vers en warm in de doos klaarliggen als je er bent.

Kies jouw lievelingspizza

Het kiezen van een pizza is en blijft lastig. Bij New York Pizza hebben we ook zoveel verschillende soorten en smaken pizza’s. Heb je vandaag trek in een pizza met vlees? Check dan één van onze populaire Salami of BBQ Mixed Grill pizza’s. Voor de visliefhebbers hebben we ook bijvoorbeeld de Tuna Treat pizza. Eet je helemaal geen vlees of vis of heb je daar simpelweg geen trek in vandaag? Dan zijn onze heerlijke vegetarische pizza’s de perfecte oplossing. Meestal zit in een vegan pizza minder calorieën dan bijvoorbeeld in een pizza met salami. Dit omdat er meer groenten op een vegan pizza zitten. Niet alleen heel lekker dus, maar je maakt ook nog eens een gezonde keuze. Wil je minder of helemaal geen koolhydraten eten? Kies dan voor een pizza met een bloemkoolbodem.

Ben je ook zo gek op pizza’s maar kun je niet (goed) tegen gluten? Daar hebben wij gelukkig een oplossing voor! Zo heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een glutenvrije pizza. Dit is een pizza met glutenvrije bodem en met glutenvrije saus en toppings. Zo kun je alsnog kiezen van een heerlijke pizza van New York Pizza.

Bestel jouw favoriete pizza gelijk bij New York Pizza!

Heb je ondertussen ook zo’n trek gekregen in pizza? Pak je mobiel, bekijk ons menu en bestel makkelijk en snel je lievelingspizza online. Jij kiest je favoriete bodem, toppings en ingrediënten. Wij doen de rest. We staan 7 dagen per week voor je klaar en zijn elke dag geopend vanaf 16:00 uur tot 22:30.

Bestel nu

New York Pizza Zeist

.

0