Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Alle regio's...

Pizza bestellen Zwolle

Zwolle is een charmante stad met alle ingrediënten voor een leuk dagje shoppen, avondje uit of een weekendje weg. Heb je een lange shopdag gehad en enorme trek gekregen in Italiaanse pizza? En ben je op zoek naar een leuke pizzeria of pizza restaurant in Utrecht? Zoek dan niet verder. Bij New York Pizza vind je namelijk de aller beste Italiaanse pizza’s van heel Zwolle! En nog beter: we komen je pizza gewoon bij je bezorgen. Je bestelt je pizza en andere lekkernijen uit ons assortiment heel makkelijk online… En de crew van New York Pizza Zwolle doet de rest. We hebben namelijk een vestiging in het stadscentrum, maar ook eentje in winkelcentrum Stadshagen. Heel handig voor de pizzaliefhebbers die aan de westkant van Zwolle wonen.

Je favoriete pizza bezorgen of zelf komen ophalen?

Ben je eindelijk thuis na een lange werkdag, trek je de koelkast open en wat vind je daar? Helemaal niks. Om nu nog naar de supermarkt te gaan. Daar heb je ook geen zin in. Maar geen zorgen, wij hebben de oplossing. Bestel nu makkelijk en snel online je favoriete pizza bij New York Pizza Zwolle en wij regelen de rest. Ja, dat betekent dat je direct op de bank kan ploffen met je favoriete serie, terwijl onze pizzabakkers al druk bezig zijn met je pizza. Je bent nog niet eens op de helft van de eerste aflevering en daar gaat de bel al. Onze bezorger staat voor je deur met een versgebakken, heerlijke pizza. Klinkt goed, hé?

Ben je toevallig in de buurt en wil je zelf je pizza afhalen? Dat kan natuurlijk ook. Ook bij afhalen kun je van tevoren je bestelling doorgeven. Zo zorgen we er samen voor dat je bij aankomst niet lang hoeft te wachten en je bestelling al voor je klaarligt.

Als je het bestelproces afrondt kun je kiezen voor zelf afhalen of laten bezorgen. Heel veel klanten kennen het voordeel van het laten bezorgen van pizza’s. Onze bezorgers pakken je kostbare pizzabestelling zorgvuldig in zodat deze vers en warm blijft. Heb je ook koude producten besteld zoals salades en een lekker frisdrankje, dan worden deze ook zo vervoerd dat ze koel arriveren op hun bestemming. Wil je wel al je bestelling doorgeven maar je pizza’s op een ander moment laten bezorgen, dan kun je een ander bezorgmoment doorgeven. Wij plannen dit dan zorgvuldig in, zodat je de bestelde maaltijd krijgt wanneer jou dat uitkomt.

Vegan pizza, glutenvrije pizza of zelfs met bloemkoolbodem: we got it all!

Waar je ook trek in hebt, bij ons vind je het allemaal. Je kunt een pizza bestellen met een klassieke aankleding zoals de Pizza Hawaii of Pizza Margherita, maar je kunt je ook laten verrassen door andere lekkere combinaties. Of je nu een vleesliefhebber bent of graag veel verse groenten op je pizza wil, je kunt je helemaal uitleven. Kies voor een vegan pizza als je graag een pizza wil zonder vlees en vis. Eet je helemaal niet van een dier, dus ook geen kaas? Kies dan voor één van onze veganistische pizza’s. Je kunt ook één van de bestaande pizza’s aanpassen of je kunt een basispizza voorzien van toppings van jouw keuze. Zo maak je de ideale pizza waar jij vandaag trek in hebt. Al onze ingrediënten zijn vers en onze pizzabakkers verstaan hun vak als geen ander: daarom hebben wij bij NYP de allerbeste pizza’s van Zwolle.

Pizza bestellen bij New York Pizza Zwolle

Heb je ondertussen trek gekregen? Wij staan al in de startblokken. Bestel nu makkelijk en snel online en voor je het weet kun je genieten van je favoriete pizza. Of je wilt betalen via de website of bij de bezorger die je pizza aflevert is jouw eigen keuze. Je hebt de mogelijkheid om vooraf via een veilige iDEAL betaling af te rekenen, of ‘gewoon’ met een PIN- of cash-transactie bij de bezorger. Veel mensen vinden het prettig om alvast betaald te hebben, zodat ze met beide handen die verse en smakelijke pizza’s aan kunnen pakken. Ook dat kunnen we goed begrijpen. Wij zeggen alvast: eetsmakelijk!

 

Bestel nu

New York Pizza Zwolle

.

0