Download de NYP app

Download de app op Google Play Download de app op de appstore

Pizza's op kantoor bestellen

New York Pizza Zakelijk

New York Pizza Zakelijk is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun medewerkers op rekening van het bedrijf eten willen laten bestellen. Heel handig als er bijvoorbeeld overgewerkt moet worden. Want dan is er niets lekkerder én makkelijker dan het bestellen van pizza’s.

Na het aanmaken van een account kan je medewerkers toevoegen aan het Zakelijke account. Zodra de eerste bestelling is betaald via ideal of creditcard kan gekozen worden voor op rekening bestellen.

Onze vestigingen zijn 7 dagen per week geopend van 16:00 – 22:00 uur*. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op het gewenste moment wordt bezorgd. Indien je wenst, kan New York Pizza in overleg ook zorgen voor lunch- of partycatering. Dat is lekker én makkelijk dus! Ook is het mogelijk om ruim van tevoren een bestelling te plaatsen via een time-order.

Je hebt de mogelijkheid om op rekening te bestellen, te betalen via iDeal, creditcard, pinnen bij de koerier of gewoon contant te betalen. Afrekenen bij New York Pizza is geen probleem!

Voordelen New York Pizza Zakelijk
- Één factuur, geen declaraties of bonnetjes
- Makkelijk, snel en de beste service
- Mogelijkheid om time-orders te plaatsen

New York Pizza Zakelijk account aanmaken
Ga naar www.newyorkpizza.nl/bedrijf-registreren of klik op registreren en kies registreren als bedrijf.

Voor het aanmaken van een New York Pizza Zakelijk-account hebben we een aantal bedrijfsgegevens nodig. De gegevens met een * zijn verplicht. De andere gegevens zijn optioneel in te vullen.

Na het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er een account aangemaakt en ontvang je een e-mail met hierin een link om je account te activeren.

Mocht je vragen hebben of de e-mail niet ontvangen neem dan contact op met marketing@newyorkpizza.nl. Wij zullen je zo snel mogelijk helpen om je account aan te maken.

Meer weten? Bekijk hier de volledige uitleg.