Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Hoe werkt het?

Registreren
Ga naar www.newyorkpizza.nl/bedrijf-registreren of klik op registreren en kies registreren als bedrijf.

Voor het aanmaken van een New York Pizza Zakelijk-account hebben we een aantal bedrijfsgegevens nodig. De gegevens met een * zijn verplicht. De andere gegevens zijn optioneel in te vullen.

Na het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er een account aangemaakt en ontvang je een e-mail met hierin een link om je account te activeren.

Mocht je vragen hebben of de e-mail niet ontvangen neem dan contact op met [email protected]. Wij zullen je zo snel mogelijk helpen om je account aan te maken.

Inloggen
Is je account succesvol geactiveerd dan kan je nu inloggen op je New York Pizza Zakelijk-account. Ga naar newyorkpizza.nl en log in. Als je bij inloggen direct voor New York Pizza Zakelijk kiest kom je meteen op de juiste pagina te recht. Doe je dit niet, klik dan na inloggen op je naam rechtsboven en kies voor zakelijk account (en je bedrijfsnaam).

Dashboard
Op het dashboard staat een samenvatting van de laatste orders, facturen, gebruikers en algemene bedrijfsgegevens. Op alle vier de items kan je doorklikken en vind je de verdiepingspagina. Hieronder staat per pagina een uitleg wat je hier kan doen.

Laatste orders
Op deze pagina staat een compleet overzicht van alle orders. Je kan hier inzoomen op wie er besteld heeft, wanneer en of de factuur al betaald is.

Facturen
Dit is dezelfde pagina als bovenstaande. Op deze pagina staat een compleet overzicht van alle orders. Je kan hier inzoomen op wie er besteld heeft, wanneer en of de factuur al betaald is.

Beheer gebruikers
Hier vind je een overzicht van alle toegevoegde gebruikers. Hier kan je ook gebruikers toevoegen en verwijderen. Per gebruiker kunnen de volgende richtlijnen worden ingesteld:

  • Op welke locatie mag de subgebruiker bestellen?
  • Wat voor bestedingslimiet heeft de subgebruiker?

Gebruiker toevoegen
Klik op gebruiker toevoegen. Heeft de gebruiker al een New York Pizza account kan hij voortaan met zijn eigen gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord inloggen. Heeft de gebruiker nog geen account dan wordt er een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord wordt naar de gebruiker toegestuurd. Deze kan het wachtwoord later zelf aanpassen indien gewenst. Per gebruiker is er een bestedingslimiet per order in te stellen. Ook de locatie(s) waar vandaan iemand mag bestellen is in te stellen. De bestedingslimiet per order en de locatie(s) is alleen door de hoofdgebruiker aanpasbaar. Gebruikers kunnen hier uiteraard ook weer verwijderd worden.

Algemene gegevens
Hier staan de algemene bedrijfsgegevens.

Eerste order
De eerste order moet altijd via Ideal of creditcard betaald worden. Na deze eerste betaling kan er ook gekozen worden voor op rekening bestellen. Uiteraard kan er ook nog steeds gekozen voor onze overige betaalopties zoals iDeal, creditcard, pinnen bij de koerier of gewoon contant betalen. Deze bestellingen worden dan vanzelfsprekend niet meegenomen op de factuur.

0