Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

New York Pizza x America Today

New York Pizza x America Today: exclusive collection

Alle knappe weirdoughs en cheesy fashionistas: deze is voor jullie! New York Pizza en America Today slaan de handen ineen voor de smakelijkste fashion allertijden. Want wanneer je comfort food en comfy wear combineert, krijg je een exclusieve collectie die niet te toppen is. Crust us, dit wil je!

De lekkerste fashion collab is nu verkrijgbaar in alle America Today winkels en uiteraard ook online!

 

Win €250,- shoptegoed!

Jij als fan van ons moet natuurlijk in deze te gave collectie gaan lopen! Hoe leuk is het als je hier niet eens voor hoeft te betalen. Doe mee met de winactie en maak kans op €250,- shoptegoed bij America Today. Hoe je kans maakt? Bestel een van onze heerlijke pizza's en vindt de link op de pizzadoos! 

 

Win een limited edition sweater

En als kers op de taart (of als truffel op de pizza) zijn er 10 unieke limited edition sweaters met de hand ontworpen, die elk goed zijn voor één jaar lang GRATIS pizza. De limited edition sweaters zijn niet te koop. Je kunt de sweater alleen scoren door er één te winnen. Ze zullen op verschillende manieren weggeven worden. Hoe? Houd onze Instagram @newyorkpizza_nl goed in de gaten voor meer info. Crust us, dit wil je!

 

 

Pizza is meer dan een snack… pizza is een lifestyle. 

Bekijk de exclusieve collectie

0