Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

BBQ actiepizza's

Ook nu het BBQ weer voorbij is, hoef je de BBQ niet te missen met onze BBQ actiepizza's. Bestel nu één van onze nieuwe actiepizza’s in BBQ stijl, allemaal met barbecuesaus op de bodem. De actiepizza’s zijn tijdelijk verkrijgbaar en hebben daarom een actieprijs. Laat de pizza's gratis en snel thuisbezorgen of haal je pizza af in een vestiging bij jou in de buurt.

BBQ Chicken Hawaii pizza

Fans van Pizza Hawaii opgelet! Wij hebben nu een nieuwe variant op de Hawaii pizza, namelijk de BBQ Chicken Hawaii pizza. Deze pizza is belegd met BBQ saus, mozzarella, hete kip, ananas en rode ui. Met op de rand onze heerlijke knoflookolie.

Bestel nu

BBQ Pepperoni pizza

De traditionele pepperoni pizza in een nieuw jasje, nu met BBQ saus in plaats van tomatensaus. De BBQ Pepperoni pizza is belegd met BBQ saus, mozzarella, rode ui, pepperoni en knoflookolie op de rand. Pepperoni en BBQ saus: een gouden combinatie als je het ons vraagt. 

Bestel nu

BBQ Double Bacon pizza

Onze actiepizza BBQ Double Bacon is een pizza met extra veel bacon! De pizza is belegd met BBQ saus, mozzarella, dubbel zoveel bacon, kip, rode ui, een swirl van BBQ saus en peterselie. Op de rand proef je natuurlijk onze heerlijke knoflookolie.

Bestel nu

0