Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Frisdrank online bestellen doe je bij New York Pizza

Soms gaat er niets boven een verkoelend drankje, helemaal niet in combinatie met een pizza. Wil je jouw maaltijd helemaal compleet maken en kan je wel een zoete opfrisser gebruiken? Bestel dan de lekkerste frisdrank bij New York Pizza. Je hebt de keuze uit al je favoriete frisdranken en hebt ze bovendien in een mum van tijd in huis. Dat is ideaal tijdens je lunch, een filmavondje of wanneer je gewoon zin hebt in een lekkere snack. Laat je verleiden door ons ruime assortiment aan frisdranken en geniet van een momentje voor jezelf.


Al je favoriete frisdranken
Zin in een frisdrank met kersensmaak? Of kan je niet wachten om een koud blikje cola open te trekken? Geen enkel probleem, want bij New York pizza kan je al je favoriete soorten frisdrank bestellen. Trakteer jezelf op een verfrissend blikje Fanta of ga voor ijsthee van Lipton. Klassieke Coca-Cola hoort er natuurlijk ook bij, net als de fruitige frisdranken van Fernandes. Groene ijsthee, Sprite of gewoon gezond mineraalwater: het kan allemaal. Wil je liever niet te veel suiker drinken? Bestel dan Coca-Cola Zero of Chaudfontaine bruisend. Zo geniet je toch van een lekker drankje, terwijl je maaltijd helemaal in balans is.


Een hele fles of een blikje frisdrank bestellen

Of je nu grote of kleine dorst hebt: je kunt altijd de lekkerste frisdrank online bestellen bij New York Pizza. Heb je zin in een lekker drankje voor bij je pizza? Kies er dan voor om een blikje frisdrank te bestellen met een inhoud van 330 milliliter. Dat is perfect om de kleine dorst te stillen. Vier je een pizzafeestje met je vrienden? Dan kan je vast wel wat meer frisdrank gebruiken. Bestel in dat geval een fles met anderhalve liter van jouw favoriete frisdrank. Zo is er altijd genoeg om uit te delen en heb je nog een voorraadje voor later!


Frisdrank bestellen bij New York Pizza

Of je nu fingerfood, een salade of een lekkere pizza bestelt: een glaasje frisdrank past er altijd bij. De zoete en frisse smaken van onze frisdranken zijn niet te weerstaan en maken je maaltijd compleet. Bij New York Pizza bestel je al je favoriete frisdranken, van Coca-Cola tot Fanta en van Lipton tot Fernandes. Onze bezorgers staan in een mum van tijd op de stoep, zodat je in lekker kunt relaxen met een welverdiend glaasje fris. Ook zo een zin gekregen in frisdrank? Bestel dan nu bij New York Pizza!

0