Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Meer informatie over Glutenvrij? Klik dan hier

Glutenvrije pizza bestellen bij New York Pizza

De New Yorker pizza staat bekend voor zijn typische, zachte deeg met dunne, knapperige korst. Omdat niet iedereen gluten verdraagt en wij iedereen wel willen laten genieten van de New York Pizza ervaring, stellen we alles in het werk om evenwaardige, glutenvrije alternatieven te bieden voor het merendeel van onze pizza's. Hierboven kan je in het menu zien welke glutenvrije pizza's er op het menu staan en hoe je je glutenvrije pizza bestellen kunt.
 

Glutenvrije bodem van New York Pizza

Bij New York Pizza begint een glutenvrij alternatief dus bij het glutenvrij maken van het pizzadeeg. Onze glutenvrije bodems kunnen je deze garantie bieden en gelukkig zijn veel van onze basisingrediënten, zoals tomatensaus, kaas en de meeste toppings op zich al vrij van gluten. Enkel de volgende toppings schrap je best van je glutenvrije lijst: New York en Italian style deeg, BBQ saus, döner vlees, hot en chili chicken en knoflooksaus. Twijfel je nog aan andere of nieuwe producten, dan kun je altijd onze up-to-date allergenen declaratie nalezen. 
Daarnaast moet je in onze keuken wel altijd rekening houden met het feit dat er ook producten met gluten behandeld worden. Hierdoor is het risico op contaminatie altijd reëel, ook al doen wij er alles aan om het tegendeel te bereiken: het risico raakt nooit voor 100% gedekt. 
 

Pizza's die het minste kans hebben op kruisbestuiving

In deze context doe je er dus goed aan om producten met en zonder gluten goed te scheiden. Een pizza zoals de pizza Margherita heeft bijvoorbeeld enkel glutenvrije toppings en houdt de verschillende toppings tot een minimum beperkt. De kans op contaminatie is dan bijna nul. En ook van de meeste andere van onze heerlijke creaties kun je volop glutenvrij genieten. 

0