Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

.

Broodjes bestellen en laten bezorgen via New York Pizza

Naast dat wij overheerlijke pizza's hebben ben je bij ons ook voor broodjes aan het juiste adres. Onze Sandwiches zijn perfect om als snack te eten bijvoorbeeld bij de lunch. Maak een keuze uit 6 verschillende broodjes die wij eenvoudig en snel bij je bezorgen. Bestel nu je broodjes bij één onze vestigingen en maak kennis met deze heerlijke broodjes. 

Lunch bestellen voor afhalen of bezorgen

Onze Toasted Sandwiches zijn is de ideale combinatie en combineert het beste van brood met dat van pizza. De Hete Kip toasted sandwich is geinspireerd door zijn pizza variant namelijk de Hete Kip pizza. Toasted Sandwich Soarma is net zoals de pizza getopt met: tomatensaus, mozzarella, shoarma, knoflooksaus en shoarma. De Tuna Melt Sandwich, Ham & Cheese en All the meats zijn daarintegen uniek. De smaken zijn ook geinspireerd op pizza's die je ook als pizza kan bestellen. Ben je fan van klassiekers? Dan is de Toasted Sandwich Caprese een goede keuze voor je. Heerlijke tomatensaus, mozzarella, tomaat, pesto en rucola zorgen voor een heerlijke smaak.

Je broodjes afhalen bij New York Pizza voor lunch op zondag

Heb je niks in huis voor een lunch voor de zondag? Dan kan je vanaf nu op elke zondag bij al onze vestigingen terecht. Want al onze vestigingen zijn elke zondag vanaf 12:00 uur open. Je kan telefonisch bestellen via 0900-0102 of simpelweg online via onze menu's per productcategorien. Zoals je ziet hebben we veel meer producten dan alleen pizza's. 

0