Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Meer informatie over procedure omtrent COVID-19 (Corona-virus)

Bij New York Pizza staat de veiligheid van voedsel, onze medewerkers en jou als klant voorop. Wij blijven de komende tijd open voor afhalen en bezorgen. We gaan standaard al onze bestellingen contactloos bezorgen, Zero Contact Delivery, hieronder lees je hoe dat werkt.

 
Zero Contact Delivery, zo werkt het:
1. Bestel online en betaal online (bijvoorbeeld met iDEAL).
2. De bezorger haalt de bestelling uit de tas, legt deze voor je deur en belt aan.
3. De bezorger doet twee stappen achteruit.
4. De bezorger wacht tot jij je bestelling hebt gepakt.
5. De bezorger wenst je een fijne avond en gaat weer verder.

 


We attenderen je er graag ook op dat bezorgtijden eventueel kunnen oplopen vanwege de drukte. Excuses voor het eventuele ongemak.  

Afhalen, zo werkt het:
Afhalen is mogelijk. Voor afhalen gelden een aantal belangrijke adviezen. Het is enkel toegestaan om met maximaal drie klanten de winkel te betreden. Hierbij adviseren wij iedereen gepaste afstand te houden in lijn met het advies van het RIVM, namelijk 1.5 meter. Zo doen wij er alles aan om ter plaatse drukte te vermijden. 

Voedselveiligheid- en hygiëne procedures
In al onze winkels hebben we extra aandacht voor het naleven van de voedselveiligheid- en hygiëne procedures. Dit geldt voor zowel de hygiëne in onze winkels als de hygiëne van onze medewerkers. Het is per heden ook niet meer mogelijk om cash te betalen bij bezorging.

Ons personeel dat jouw pizza bereidt wast regelmatig hun handen met zeep en disinfectants. Jouw pizza wordt daarna minimaal 5 minuten op 250 graden Celsius vers gebakken in onze ovens. Deskundig medisch advies heeft bevestigd dat virussen, waaronder COVID-19, de hoge temperaturen van onze pizza-ovens niet overleven. Zodra jouw pizza uit de oven komt, gaat deze na minimale handelingen meteen in de doos. 


Uiteraard houden we nauwlettend de ontwikkelingen en het advies van het RIVM in de gaten.

 

0