Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Solliciteer nu en ontvang een FOUR t-shirt

New York Pizza heeft een vette nieuwe samenwerking! Samen met FOUR hebben we namelijk een NYP x FOUR collectie ontwikkeld. De exclusieve collectie bestaat uit onder andere een varsity jacket, een hoodie en pet. En het leuke hiervan is: ga jij bij een van onze vestigingen werken? Dan krijg jij van ons gratis een t-shirt t.w.v. €79

uit de exclusieve NYP X FOUR collectie.

Bekijk alle vacatures en solliciteer

Over FOUR

FOUR Amsterdam is een kledingmerk dat bekend staat om minimalistische ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. FOUR heeft samengewerkt met verschillende andere merken en artiesten om exclusieve collecties te creëren.

 

NYP X FOUR

De exclusieve NYP X FOUR is een must-have voor fans van New York Pizza en FOUR Amsterdam. Alle collectie items zijn voorzien van de logo's van NYP en FOUR Amsterdam in de unieke stijl van FOUR. De collectie is vanaf 26 mei exclusief en tijdelijk beschikbaar via de webshop van FOUR Amsterdam en bestaat uit een t-shirt, een hoodie, een Varsity jacket, sokken en een pet. En kom jij dus bij New York Pizza werken? Dan krijg jij een t-shirt uit deze collectie t.w.v. €79 gratis. 

 

Voorwaarden om een NYP x FOUR shirt te ontvangen na solliciteren:

- Je krijgt het t-shirt als je drie maanden in dienst bent;

- Van toepassing op nieuwe medewerkers die niet eerder bij New York Pizza hebben gewerkt

- Deze actie is geldig voor sollicitaties t/m 16 juli;

- Op de shirts geldt op=op, dit kan per vestiging verschillen.

0