Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

You're going to ibiza - meest gestelde vragen

YES, jij gaat mee naar Ibiza! We hopen dat je er net zoveel zin in hebt als wij. Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.
 

Hoe laat gaat de vlucht?

De Corendon vlucht staat gepland om: 

07-05-23  10:00- 12:55
09-05-23  20:15-  23:15 

Houd wel in de New York Pizza goes Ibiza app (een oproep voor het installeren van deze app krijg je automatisch nadat je het bijgevoegde vragenformulier hebt ingevuld) de vlucht in de gaten. Last minute kunnen er nog wel eens vluchtwijzigingen zijn.

 

Mag ik ruimbagage meenemen?

Nee, het is niet mogelijk om ruimbagage mee te nemen. Alleen handbagage is toegestaan. Dit betekent het volgende in geval van de Corendon vlucht:

 

 Corendon:

  • 1 stuk handbagage van 8 kilo van max 55x40x25 cm (zoals een rugzak of trolley). Let op: alles moet in 1 stuk handbagage passen, dus ook laptops, handtassen, etc. Als er te veel bagage in de cabine aanwezig is dan kan de crew bepalen om een aantal items als ruimbagage te vervoeren.

 

Wat voor een kamer krijg ik?

Samen met de persoon met wie je je hebt opgegeven krijg je een 2-persoonskamer in het 4-sterren Fergus Style Bahamas hotel.

 

Wordt er nog iets georganiseerd?

Jazeker! Op 8 mei zal er een chille poolparty zijn bij het hotel van 14:00 – 18:00 en ’s avonds een spectaculaire clubnight van 22:30 – 03:30. Tussen 01:00 en 03:30 uur zijn er pendelbussen terug naar het hotel!

 

Als ik op Ibiza blijf, kan ik mijn boeking dan nog wijzigen, zodat ik bijvoorbeeld in het hotel kan blijven?

Nee, helaas: er kan niks aan de boeking worden veranderd. Op het moment dat je langer blijft dan mag dat natuurlijk. We verzoeken alleen wel dat je dit aangeeft op het vragenformulier (zie link in de mail). Zelf moet je dan op eigen kosten een compleet nieuwe boeking maken met betrekking tot een accommodatie en jouw terugvlucht.

 

Wordt al het eten & drinken voor mij betaald?

Het hotel is all-in, dus daar worden het ontbijt, de lunch en het avondeten betaald. Alles buiten het hotel en de georganiseerde activiteiten door New York Pizza zijn voor eigen rekening. 

 

Zijn er nog belangrijke dingen die ik moet weten? 

Ja! We hebben een Ibiza app en daar komen alle belangrijke zaken met betrekking tot de reis in te staan. Na jouw officiële inschrijving krijg je automatisch een bericht van Close om deze app te downloaden. Dit is dus erg belangrijk om van alles op de hoogte te blijven!
 

Verder adviseren we je te zorgen voor je eigen reisverzekering, een geldig paspoorten natuurlijk een goed humeur!

0