Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Aanbieding New York Pizza elke dag pizza afhalen voor €5,99 

Elke dag: 2 pizza’s voor 5,99 euro per stuk bij afhalen. 

Life is all about the basics.

Choices, choices. Soms wil je even niet nadenken, maar de ultieme basic klassieker. En uiteraard ook voor een basic prijs. De New Yorker Basics dus, voor maar 5,99 euro bij afhalen. En dat natuurlijk met de uitzonderlijke smaakbeleving van de enige echte New York Pizza. 

 

Onze New Yorker Basic pizza's

Op deze klassieke pizza's New Yorker heeft onze chef zijn verbeelding losgelaten. Voor de vleeseters maakt hij een heerlijke salami pizza met rundersalami. Voor de vegetariërs is er dan weer een cheese pizza te verkrijgen. 

 

Cheese Pizza

Soms snak je gewoon naar je lievelingspizza. De pizza die je kent en altijd weer goed bevalt. Neem bijvoorbeeld de Basic Cheese. De basic onder de basics! De onverwoestbare topper met tomatensaus, mozzarella en knoflookolie. 

                                                             

Bestel nu

Salami Pizza

Waarom worden er nog andere pizza’s gemaakt dan deze onverwoestbare klassieker? De Basic Salami. Met zijn tomatensaus, romige mozzarella en de allerlekkerste salami.

                                                                

Bestel nu

 

Een echte New Yorker Pizza bestellen

In onze pizza's New Yorker toont zich bij uitstek de hand van onze chef. New York Pizza zou dan ook zichzelf niet zijn zonder dit uniek aanbod New York-style pizza's. Ontdek hier wat The Big Apple op het menu heeft staan en kom snel je New Yorker pizza bestellen. Opgelet: onze New Yorker pizza's kunnen niet worden thuisbezorgd en zijn dus enkel te bestellen voor afhaling. De Samenstelling en afrekening kan wel gewoon online gebeuren.
 

Waar komt de New Yorker pizza vandaan?

De pizza New Yorker onderscheidt zich door een specifieke deegstijl ontstaan in het New York van de vroege jaren 1900. Het recept reist mee met de Italiaanse immigranten en gaat terug op de oorspronkelijke Napolitaanse traditie. Vandaag de dag is deze pizza nog steeds de meest gegeten pizza in het hoofdstedelijk gebied van de staat New York (New York city, New Jersey en Connecticut). In veel andere regio's van de USA bestaan er ondertussen verschillende regionale varianten. 

Wat is een pizza New Yorker?

Een New Yorker pizza heeft een karakteristiek grote diameter en een dunne, knapperige korst. De pizza wordt met de hand gegooid en veel verkocht in een brede plak (slice) voor onderweg of een hele pizza voor thuis. Het deeg is dik en zacht, maar knapperig langs de rand. Traditionele toppings zijn simpele tomatensaus en geraspte mozzarella, zoals bij de originele pizza Napolitane (Margherita). Typische specerijen zijn gedroogde oregano, gedroogde rode chili pepervlokken, gedroogde basilicum en geraspte parmezaanse kaas. Wij hebben echter door dit prachtige verhaal besloten om een eigen lijn te starten die een eerbetoon zijn aan onze roots. Deze pizza's zijn 7 dagen per week vanaf €5,99 af te halen bij al onze vestigingen. 

Voorwaarden New Yorker Basics:

  • De New Yorker Basics zijn alleen beschikbaar voor afhalen. 
  • New York Pizza loyalty korting is NIET geldig op de New Yorker Basics.
  • New Yorker basics zijn niet te bestellen met coupons.
  • Op New Yorker Basics kunnen geen toppings worden gewijzigd
  • New Yorker Basics kunnen niet vegan gemaakt worden
  • New Yorker Basics kunnen wel besteld worden met de glutenvrije bodem (bodemtoeslag is dan van toepassing)
  • New Yorker Basics zijn niet te bestellen als Double Tasty
  • New Yorker Basics zijn niet te bestellen als Four Tasty
  • New Yorker Basics kunnen besteld worden met pizzapunten.
  • De prijs van 5,99 is geldig bij een 25 cm NY style bodem. Bij andere bodems is de standaard bodemtoeslag van toepassing. 
0