Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

New York Pizza en FOUR Amsterdam kondigen unieke samenwerking aan  met exclusieve NYP X FOUR collectie én recruitmentcampagne

New York Pizza en het kledingmerk FOUR Amsterdam kondigen een exclusieve samenwerking aan. De twee sterke merken hebben hun krachten gebundeld en een speciale NYP X FOUR collectie ontworpen. De exclusieve NYP X FOUR Amsterdam collectie bestaat uit verschillende items, waaronder een Varsity jacket, een hoodie en pet. Voor nieuwe New York Pizza pizzabakkers en koeriers betekent dit dat ze het zeer gewilde NYP X FOUR T-shirt krijgen t.w.v. 79 euro als ze de komende tijd solliciteren en worden aangenomen als nieuwe New York Pizza-collega. De limited edition NYP X FOUR-collectie is vanaf 26 mei 2023 beschikbaar in een beperkte oplage en alleen verkrijgbaar via FOUR Amsterdam.

 

Edward de Jonge Urbach, Founder FOUR Amsterdam: ‘De samenwerking tussen FOUR Amsterdam en New York Pizza is een unieke manier om onze passie voor kwaliteit en creativiteit te kunnen tonen aan heel Nederland en de band tussen beide merken te versterken. Door middel van deze samenwerking wordt FOUR nog meer een lifestyle brand en verleggen wij steeds meer de grenzen op nationale schaal.’

Joost Geurtsen, Marketing Director New York Pizza: ‘We zijn erg blij met deze speciale samenwerking met FOUR Amsterdam. Het is aan de ene kant geweldig om zo nieuwe collega’s in onze vestigingen in het hele land te verwelkomen en hen te laten zien dat we trots zijn op ons merk en onze cultuur. We willen daarnaast nieuwe pizzabakkers en koeriers motiveren om deel uit te komen maken van NYP en samen te werken aan de groei en ontwikkeling van New York Pizza.’ 

 

Nieuwe collega’s

New York Pizza staat bekend om haar innovatieve wervingscampagnes, zoals afgelopen jaar ‘de eerste pizzabezorger op de maan’-actie, die tot een flinke toename van nieuw personeel heeft gezorgd. Deze exclusieve samenwerking met FOUR Amsterdam is bedoeld om nieuwe pizzabakkers en koeriers te verwelkomen bij New York Pizza. Het FOUR T-shirt is exclusief ontworpen voor New York Pizza en is voorzien van een nieuwe speciale variant van het iconische logo van New York Pizza en het logo van FOUR Amsterdam. Nieuwe werknemers ontvangen dit exclusieve shirt en kunnen zelfs €1000,- shoptegoed bij FOUR Amsterdam winnen!

Geïnteresseerden kunnen solliciteren via de website van New York Pizza of rechtstreeks contact opnemen met een vestiging bij hen in de buurt om meer informatie te krijgen. 

 

NYP X FOUR

De exclusieve New York Pizza collectie van FOUR Amsterdam is een must-have voor fans van New York Pizza en FOUR Amsterdam. Alle collectie items zijn voorzien van een nieuwe speciale variant van het iconische logo van New York Pizza in de unieke stijl van FOUR en het logo van FOUR Amsterdam. De gehele collectie is vanaf 26 mei exclusief en tijdelijk beschikbaar via de webshop van FOUR Amsterdam en bestaat uit een t-shirt, een hoodie, een Varsity jacket, sokken en een pet.

 

Over FOUR

FOUR Amsterdam is een kledingmerk dat bekend staat om zijn minimalistische ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Het merk heeft samengewerkt met verschillende andere merken en artiesten om exclusieve collecties te creëren.

 

Over 30 jaar New York Pizza

New York Pizza is opgericht in 1993 toen het ‘the original slice’ vanuit New York naar Nederland haalde. Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza slices verkocht. De formule sloeg aan en al snel werden er meerdere restaurants geopend. Vanaf 1996 richtte het bedrijf zich ook op de bezorging van pizza. Momenteel telt New York Pizza in totaal meer dan 350 vestigingen, in Nederland, Duitsland en België. De franchiseorganisatie besteedt veel aandacht aan duurzaamheid. Zo was het in 2012 de eerste keten in Nederland met e-bikes en extra belangrijk is het gebruik van verse en 100% natuurlijke verse ingrediënten, staat het bekend om het speciale deeg en maakt geen gebruik van kunstmatige kleur en smaakstoffen in haar eigen producten. 

 

0