Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

We hebben bij New York Pizza een gloeiendhete primeur: Pizza Pepperoni soep!

Binnenkort hoeven onze pizzaliefhebbers niet meer te twijfelen bij het soepschap. Wij introduceren namelijk de beste cross-over van het jaar: Pizza Pepperoni soep! De overheerlijke soep met verse stukjes pepperoni is vanaf mei verkrijgbaar bij de supermarkt en natuurlijk via nyp.nl.

Proeven is geloven!

De Pizza Pepperoni is niet alleen ontzettend populair, maar ook een uithangbord van ons als New York Pizza zijnde: in veel van onze vestigingen prijkt een grote foto van deze iconische pizza op de muur.
“Tot nu toe werd de soep op basis van ons klassieke Pepperoni-recept alleen bij ons op het hoofdkantoor gemaakt”, vertelt onze oprichter en CEO Philippe Vorst. “De reacties onder het personeel waren eensgezind: iedereen zou deze Pizza Pepperoni soep moeten proberen. Dat kan nu dus vanaf mei: proeven is geloven!”

Iedere pepperoni pizza-lover moet dit geproefd hebben!

Naast dungesneden pepperoni bevat het recept onder andere champignons, rode ui, gele paprika en verse tomaten uit de Algarve in Portugal. Tip voor de fijnproevers: voeg Parmezaanse kaas toe om de soep extra lekker te maken! Nog een reden dus om deze soep uit te proberen.

Baanbrekende productlanceringen

We zijn bij New York Pizza altijd innovatief. Er verschijnen steeds weer nieuwe producten op het menu: van de bloemkoolbodem en de Four Tasty XXL (vier smaken op één pizza) tot de eerste Veggie Pepperoni pizza in Nederland. De Pizza Pepperoni soep past in onze lange traditie van vernieuwende productlanceringen die teruggaan tot de opening van onze allereerste New York Pizza-vestiging in 1993 aan het Spui in Amsterdam. “Innovatie is altijd de motor achter ons succes geweest”, zegt Vorst. “Gezien de gigantische populariteit onder ons personeel zouden we gek zijn als we deze soep níet op de markt brengen.”

Test ‘m zelf!

Kunnen jij en je smaakpapillen niet wachten tot mei? Wij geven een beperkt aantal New York Pizza-fans de unieke kans om deze onweerstaanbare primeur als eerste te testen. Volg ons dan op Instagram. Onder alle volgers worden 50 pakketten verdeeld en wellicht zit jij dan binnenkort aan een stomende kom Pizza Pepperoni soep. Damn Tasty!

Check ook onze Instagram!

Heel Nederland aan de Pizza Pepperoni soep? Ja, we willen dat héél Nederland onze soep proeft. Én omdat jij ons volgt op Instagram vertellen we jou dat je op de dag van de lancering je geld terug krijgt! Ssssst… niet verder vertellen.

1 april

Dit idee is compleet in de soep gelopen. We houden het toch maar bij pizza's! Fijne 1 april New York Pizza-fans!

Bekijk hier het filmpje!

0