Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Popoz 

New York Pizza is vanaf 8 oktober te zien in de nieuwe bioscoop film Popoz. Popoz is al een enorm populaire serie op Comedy Central, en de serie zal nu opvolging krijgen op het witte doek. In de bioscoop- versie van de komische politieserie van Comedy Central raken de rechercheurs Ivo en Randy (huub Smit en Sergio Hasselbaink) verzeild in een misdaadavontuur als ze zich ongevraagd bemoeien met een grote politieoperatie. Dit loopt natuurlijk volledig uit de hand. Ook Yolanthe Sneijder- Cabau zal in de film een hoofdrol op zich nemen. Ze schitterd onder meer naast Pierre Bokma die de rol van bad guy mercator op zich neemt. De regie van de film is net als bij de serie in handen van Martijn Smits en Erwin van den Eshof. Andere rollen zijn weggelegd voor Markoesa Hamer, Ancilla Tilia en Uriah Arnhem. 

Popoz winactie

New York Pizza geeft een jaar lang gratis pizza weg aan degene met de leukste popoz inzending? Wil jij kans maken op een jaar lang gratis pizza, doe dan het volgende: 

  1. Maak een foto waarbij je de popoz op de onderstaande afbeelding nadoet. 
  2. Deel deze foto op Facebook met #nyppopoz.

De persoon met de leukste inzending ontvangt een jaar lang gratis pizza! De nummer 2 en 3 ontvangen beide een pizzaparty voor 10 personen! De winnaars zullen op vrijdag 30 oktober op Facebook bekend worden gemaakt. 

Algemene voorwaarden:

  • De Facebook actie zal lopen in de periode van maandag 28 september t/m donderdag 29 oktober 2015. 
  • De winnaars worden op vrijdag 30 oktober 2015 bekendgemaakt op de officiële facebook pagina van New York Pizza.
  • De winnaar ontvangt 52 pizza cheques. Per week kan er 1 pizza cheque ingewisseld worden voor 1, 25 cm NY Style, pizza naar keuze.
  • De nummer 2 en 3 zullen op Facebook te horen krijgen hoe zij hun prijs kunnen ontvangen. 
  • De gewonnen pizza cheques zijn zijn niet uit te keren in geld. 
  • Medewerkers van New York Pizza kunnen niet participeren in de winactie. 

 

0