Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Alpen actiepizza's bij New York Pizza

Het wintersportseizoen is geopend en daarom neemt New York Pizza je mee naar de Alpen! Voor onze allernieuwste actiepizza’s hebben we ons laten inspireren door de landen van de Alpen en kan je genieten van pizza’s met schnitzel en biefstuk.

Actiepizza's

Welke Alpen actiepizza’s we aan ons assortiment hebben toegevoegd? Dat zijn de Duitse Biefstuk Pizza, Schnitzel Pizza en Prosciutto e Funghi pizza.

Duitse biefstuk pizza

Een echte Duitse pizza proberen? Dan is de Duitse biefstuk pizza voor jou. Deze pizza is belegd met Hollandaisesaus (romige botersaus), mozzarella, biefstukreepjes, groene asperges en zwarte peper. Op de rand van de pizza zit knoflookolie. Proberen?

Bestel nu!

Schnitzel pizza

Voor de schnitzel fans: een echte Schnitzel Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, knoflookcreme, mozzarella, rode ui, broccoli, schnitzelreepjes (kip), cherrytomaat, swirl van knoflooksaus en heerlijke knoflookolie op de rand. Een pizza die je niet wilt missen.

Bestel nu!

Prosciutto e Funghi pizza

Dé Italiaanse special: Prosciutto e Funghi Pizza. Onze actiepizza met tomatensaus, mozzarella, bacon, ham, champignons en oregano. Op de rand zit een heerlijke knoflookolie. Benieuwd naar deze pizza?

Bestel nu!

De actiepizza’s zijn tijdelijk in ons assortiment én daarom voor een echte actieprijs te verkrijgen. Je bestelt deze pizza's al vanaf 6,99 per stuk. 
 

Flammkuchen

Ook tijdelijk in ons assortiment: de Frans-Duitse specialiteit Flammkuchen! Heerlijk om te delen naast je pizza. Een dunne krokante bodem met crème fraîche, mozzarella, bacon, rode ui en oregano. Deze flammkuchen wil je geproefd hebben. Bestel direct.

Bestel nu jouw favoriete Alpen Actiepizza’s en waan je, thuis op de bank, op wintersport. 

0