Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Italian actiepizza's bij New York Pizza

New York Pizza neemt je mee naar Little Italy! Voor onze allernieuwste actiepizza’s hebben we ons laten inspireren door de Italiaanse wijk in New York. Een wijk vol authentieke Italiaanse restaurants en die smaken proef je in onze nieuwste actiepizza’s.

Actiepizza's

Welke Italian actiepizza’s we aan ons assortiment hebben toegevoegd? Dat zijn de Mama Mia Meatlovers, de Sicilian Sausage & Salami en de Italian Garlic Chicken
 

Mama Mia Meatlovers

Zin in een heerlijke Italiaanse pizza met lekker veel vlees? Dan is Mama Mia Meatlovers de pizza voor jou. De Mama Mia Meatlovers Pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, rode ui, pepperoni, ham en gehakt. Op de rand van de pizza zit knoflookolie. Bestel direct.

Sicilian Sausage & Salami

Voor de echte Italian foodlover: de Sicilian Sausage & Salami Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, salami, Italiaanse sausage, oregano en heerlijke knoflookolie op de rand. Een pizza die je zeker wilt proberen als Italian foodlover.

Italian Garlic Chicken

Dé Italiaanse special: Italian Garlic Chicken Pizza. Onze luxe actiepizza met crème fraîche, knoflook crème, mozzarella, champignon, rode ui, broccoli, kip, Parmezaan flakes en oregano. Op de rand zit een heerlijke knoflookolie. Proberen?

 

 

De actiepizza’s zijn tijdelijk in ons assortiment én daarom voor een echte actieprijs te verkrijgen. 

Oreo Pizza Bread

Ook tijdelijk in ons assortiment: een heerlijk Oreo Pizza Bread. Het perfecte dessert voor na je pizza. Het Oreo Pizza Bread bestaat uit ons verse pizzabroodje belegd met heerlijke vanille custard, poedersuiker en Oreo crumble. Geloof ons: deze wil je geproefd hebben. Bestel ‘m nu.

 

Bestel nu jouw favoriete Italian Actiepizza’s en waan je in Little Italy.