Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Italian actiepizza's bij New York Pizza

Voor onze allernieuwste actiepizza’s hebben we ons laten inspireren door het land waar de pizza’s vandaan komen. New York Pizza goes Italy! De Italiaanse smaken zoals Parmezaan, oregano, pesto en buffelmozzarella proef je terug in onze nieuwste actiepizza’s en fingerfoods. 

Actiepizza's

De Italian actiepizza’s die we aan ons assortiment hebben toegevoegd? Dat zijn de Mama Mia Meatlovers, de Sicilian Sausage & Salami, Margherita di Bufala en Melanzane Parmigiana.

Mama Mia Meatlovers

Zin in een heerlijke Italiaanse pizza met lekker veel vlees? Dan is Mama Mia Meatlovers de pizza voor jou. De Mama Mia Meatlovers Pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, pepperoni, rode ui  en gehakt. Op de rand van de pizza zit knoflookolie. 

Bestel nu

Sicilian Sausage & Salami

Voor de echte Italian foodlover: de Sicilian Sausage & Salami Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, salami, sausage, oregano en heerlijke knoflookolie op de rand. Een pizza die je zeker wilt proberen als Italian foodlover.

Bestel nu

Margherita di Bufala

Voor de cheeselovers onder ons: de Margherita di Bufala pizza! Een pizza met tomatensaus, mozzarella, buffelmozzarella, Parmezaan, oregano en knoflookolie op de rand. 

Bestel nu

Melanzane Parmigiana

Fan van Melanzane? Dan mag je deze pizza niet missen. De Melanzane Parmigiana pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, buffelmozzarella, aubergine, cherry tomaat, parmezaan en zwarte peper. Ook deze pizza heeft knoflookolie op de rand. 

Bestel nu

De actiepizza’s zijn tijdelijk in ons assortiment én daarom voor een echte actieprijs te verkrijgen. Al vanaf 7,99 proef je deze pizza’s!  

Caprese Pizzaroll

Ook tijdelijk in ons assortiment: een nieuwe pizzaroll. En wel de Caprese pizzaroll! Het perfecte Italiaanse bijgerecht voor je pizza. Deze Caprese pizzaroll wordt gemaakt met knoflookolie, buffelmozzarella, cherry tomaat en pesto. Bestel ‘m nu.

Bestel nu jouw favoriete Italian Actiepizza’s en geniet van de Italian flavours.  

0