Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Mexican actiepizza's bij New York Pizza

New York Pizza goes Mexico! Voor onze allernieuwste actiepizza’s nemen we je mee naar het land van de nacho’s en jalapenõs. De heerlijke, tijdelijke pizza's zijn luchtig, fris en geven je dat zomerse gevoel wat je nu goed kan gebruiken!

Actiepizza's

Actiepizza’s zijn vaak maar voor een korte tijd in ons assortiment. Daarom zijn ze verkrijgbaar voor een mooie actieprijs. Welke Mexican actiepizza’s we aan ons assortiment hebben toegevoegd? Dat zijn de Tex Mex Beef, de Tex Mex Chicken en de Hot Veggie Nachos. Heerlijke pizza’s om deze zomer te eten in de tuin, in het park of gewoon op de bank terwijl je geniet van de sportzomer op tv. 

Tex Mex Beef

Zin in een heerlijke Mexicaanse pizza met gehakt? Dan zit je helemaal goed met de Tex Mex Beef. De Tex Mex Beef Pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, milde taco kruiden, rode ui, paprika, gehakt, een swirl van milde salsa en knoflookolie op de rand. Deze pizza proeven? Bestel direct.

Tex Mex Chicken

Voor de echte Mexican foodlover: de Tex Mex Chicken Pizza! Een overheerlijke pizza met tomatensaus, mozzarella, cheddar, Goudse kaas, fajita chicken, mais, rode ui, jalapenõ, een swirl van chipotle saus en heerlijke knoflookolie op de rand. En om het helemaal Mexicaans te maken krijg je ook nacho's op de Tex Mex Chicken. Een pizza die je geproefd moet hebben als Mexican foodlover.

Hot Veggie Nachos

Voor de vegetarische Mexican foodlover: de Hot Veggie Nachos Pizza. Onze Mexicaanse actiepizza met tomatensaus, mozzarella, cheddar, Goudse kaas, rode ui, paprika, cherry tomaat, jalapenõ en natuurlijk, zoals de naam al zegt, nacho's. Op de rand zit een heerlijke knoflookolie. Proberen?

 

Loaded Nacho's

Natuurlijk kunnen nacho’s niet ontbreken bij ons Mexicaanse thema. Daarom verkoopt New York Pizza tijdelijk ook drie verschillende nachoschotels! Onze heerlijke Loaded Nachoschotel bevat nacho’s, tomatensaus, rode ui, drie soorten kaas, jalapenõ en een swirl van sweet chilisaus. Kies zelf of je de nacho’s wilt met Beef, Chicken of zonder vlees. Perfect voor bij de borrel met vrienden deze zomer (of om gewoon helemaal zelf op te eten). Bestel ze hier.

 

 

Bestel jouw favoriete Mexican Actiepizza’s en maak er een Doughlicious zomer van!

 

0