Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

2 smaken, 1 pizza: voor iedereen die niet wil kiezen

Houd jij ook niet van kiezen? Daar heeft New York Pizza de oplossing voor: een Double Tasty pizza. Eén pizza met twee smaken. En voor als je ook niet de twee smaken wilt kiezen, introduceren wij nu drie overheerlijke door ons samengestelde Double Tasty pizza’s voor een actieprijs. Voor iedereen die niet wil kiezen.

Om je maaltijd compleet te maken, introduceren wij ook Double Tasty boxen: een voorgerecht en een nagerecht samen met korting. Dan hoef je ook daar niet tussen te kiezen!

Double Tasty actiepizza's

Double Tasty BBQ Pulled Beef & Extra Cheesy

De BBQ Pulled Beef & Extra Cheesy is een Double Tasty pizza met op één helft BBQ saus, mozzarella, pulled beef, rode ui, paprika en een swirl van BBQ saus. De andere helft is belegd met tomatensaus, mozzarella en buffelmozzarella. De pizza wordt afgemaakt met onze heerlijke knoflookolie op de rand.

Bestel nu

 

Double Tasty Gyros Pizza & Extra Cheesy

Een eerdere klassieker is terug van weggeweest: de Gyros pizza. Deze bestel je nu als Double Tasty met de Extra Cheesy pizza. Een helft is belegd met tomatensaus, mozzarella, rode ui en gyros (van kip). Daar krijg je een cupje tzatziki bij. Op de andere helft zit tomatensaus, mozzarella en buffelmozzarella. Ook op deze pizza vind je natuurlijk onze  knoflookolie op de rand.

Bestel nu

 

Double Tasty Courgette pizza & Extra Cheesy

Voor de vegetariërs onder ons, of degene die gewoon deze heerlijke pizza willen proberen, hebben wij een Double Tasty met op een helft tomatensaus, mozzarella, courgette, rode ui, gorgonzola en chili flakes. De andere helft is belegd met tomatensaus, mozzarella en buffelmozzarella. Op de rand zit onze knoflookolie. Deze pizza wordt op een bloemkoolbodem (gratis!) gemaakt.

Bestel nu

 

Double Tasty boxen

Naast Double Tasty pizza’s komen er ook Double Tasty boxen. Hiermee maak je je maaltijd helemaal compleet met een voor- en nagerecht naast je pizza. Er zijn diverse combinaties mogelijk. Waar ga jij voor?

  • Garlic bread en Giant Chocolate Chip Cookie
  • Cheesy bread en Giant Chocolate Chip Cookie
  • Pepperoni pizzarol en Chocolate Lavacake
  • Bacon pizzaroll en Chocolate Lavacake

Bestel hier de Double Tasty boxen.

Laat New York Pizza je Double Tasty samen stellen

Voor als je ook je Double Tasty smaken niet zelf wilt kiezen, hebben wij een speciale functie bedacht. Laat je verrassen door New York Pizza jouw Double Tasty samen te laten stellen met onze shuffle functie. Bevalt ons voorstel je? Dan voeg je de pizza gelijk toe aan je bon. Niet helemaal tevreden? Dan laat je onze shuffle functie nog een keer aan de slag gaan. 

0