Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

2 smaken, 1 pizza: voor iedereen die niet wil kiezen

Houd jij ook niet van kiezen? Daar heeft New York Pizza de oplossing voor: een Double Tasty pizza. Eén pizza met twee smaken. En voor als je ook niet de twee smaken wilt kiezen, introduceren wij nu drie overheerlijke door ons samengestelde Double Tasty pizza’s voor een actieprijs. Voor iedereen die niet wil kiezen.

Steun de Johan Cruyff Foundation

Als je een van deze Double Tasty actiepizza's bestelt, wordt 1 euro gedoneerd aan de Cruyff Foundation voor de aanleg van een Cruyff Court. Want naast lekker eten, vinden wij sporten en bewegen ook belangrijk. 

 

Double Tasty Actiepizza's

We introduceren drie extra voordelige, tijdelijk verkrijgbare Double Tasty actiepizza’s in de volgende smaken.

Triple Meat Deluxe & Extra Cheesy

Een helft met tomatensaus, mozzarella, pepperoni, salami, chorizo, rode ui en peterselie en op de andere helft tomatensaus, mozzarella, buffel mozzarella. Op de rand onze knoflookolie. 

Bestel nu


Chicken Piri Piri Deluxe & Extra Cheesy

Pizza met op de ene helft BBQ saus, mozzarella, hete kip, rode ui, lente ui & een swirl piri piri saus. Op de andere helft tomatensaus en extra (buffel) mozzarella. Op de rand onze knoflookolie.

Bestel nu

 

Veggie Spinach & Extra Cheesy

Een helft met tomatensaus, mozzarella, spinazie, champignons, rode ui, tomaatjes, verse knoflook en de andere helft is extra cheesy met tomatensaus, mozzarella en buffel mozzarella. Met op de rand onze knoflookolie.

Bestel nu

 

Double Tasty snackboxen

Naast Double Tasty pizza’s introduceren we ook Double Tasty snackboxen. Hiermee maak je je maaltijd helemaal compleet met twee soorten fingerfood of twee desserts. Welke box kies jij?

  • Double Tasty snackbox Potato Wedges & Buffalo Wings
  • Double Tasty snackbox Garlic Bread & Chicken Pops
  • Double Tasty dessertbox Lava cake & Cinnamon bread​

Bestel nu

 

Member only deal

Als member kan je dit exclusieve Jalapeño Garlic Bread bestellen! Gemaakt zoals ons heerlijke traditionele knoflookbrood, maar dan met Jalapeño's als toevoeging om het lekker spicy te maken. Het Jalapeño Garlic Bread bestel je voor maar 75 pizzapunten. 

Bestel nu

 

Laat New York Pizza je Double Tasty samen stellen

Voor als je ook je Double Tasty smaken niet zelf wilt kiezen, hebben wij een speciale functie bedacht. Laat je verrassen door New York Pizza jouw Double Tasty samen te laten stellen met onze shuffle functie. Bevalt ons voorstel je? Dan voeg je de pizza gelijk toe aan je bon. Niet helemaal tevreden? Dan laat je onze shuffle functie nog een keer aan de slag gaan. Dit kan je zo vaak doen tot je de ideale pizza hebt samengesteld. 

0