Order

Select a store

You haven't ordered anything yet
Herkomst ingrediënten

Herkomst ingrediënten

Om de lekkerste pizza te maken zijn de beste ingrediënten nodig. Het is daarom belangrijk dat al onze ingrediënten afkomstig zijn van de beste leveranciers en aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Daarbij vinden wij het belangrijk om dit duidelijk naar onze klanten te communiceren.

Deeg

Deeg staat aan de basis van elke pizza. We zijn zeer gepassioneerd over het produceren van hoge kwaliteit deeg. Ons deeg bestaat uit zes ingrediënten, die allemaal hun eigen functie hebben om onze pizza perfect te maken; meel, water, zout, suiker, gist en olie. 

Ons deeg is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het deeg dat we gebruiken voor de pizza’s wordt geproduceerd in onze eigen groothandel Euro Pizza Products. Doordat we de deegproductie makkelijk kunnen overzien, is er constante kwaliteit en zekerheid van het beste deeg.

Tomatensaus

Onze onovertroffen tomatensaus wordt gemaakt van verse tomaten uit de Algarve in Portugal. De tomaten worden vers van het veld geplukt en vervolgens met een uniek recept verwerkt tot onze eigen overheerlijke tomatensaus.

Mozzarella

Vrijwel al onze pizza’s zijn belegd met de lekkerste mozzarella, afkomstig uit Frankrijk. We maken gebruik van de allerbeste ingrediënten en daarom wordt er 100% mozzarella gebruikt. 100% mozzarella houdt in dat er uitsluitend koemelk wordt gebruikt voor de lekkerste smaak!

Onze vis toppings

Onze tonijnleverancier vangt tonijn op de meest traditionele en duurzame wijze; de ‘pole and line’ methode. Deze vangstmethode voorkomt onnodige bijvangst van andere vissoorten.

Onze vlees toppings
Onze vlees toppings zijn afkomstig van verschillende leveranciers. We werken uitsluitend met leveranciers die net als wij het dierenwelzijn van groot belang vinden. Vanaf 2021 gaan we zelfs een stap verder door ons te committeren aan het Better Chicken Commitment. Hiermee streven we naar een beter dierenwelzijn voor kippen. Lees hier meer over dit commitment.

Groente

De verse groente op onze pizza’s is afkomstig van een lokale groenteboer. Elke dag wordt onze groente vers gesneden en meerdere keren per week geleverd aan de vestigingen. Op deze manier voorkomen we grote voorraden en wordt elke pizza bereid met de meest verse groente.


0