Order

Select a store

You haven't ordered anything yet
NYP in de samenleving

NYP IN DE SAMENLEVING

Met ruim 200 vestigingen in Nederland behoort New York Pizza tot één van de grootste Nederlandse franchise organisaties. Daarmee hebben we een voorbeeldfunctie en spelen we een belangrijke rol in de Nederlandse samenleving.

Samenleving

Momenteel heeft New York Pizza meer dan 6000 werknemers tussen de 15 en 20 jaar oud. Dit geeft veel studenten de kans om wat bij te verdienen of een carrière te starten. Wij stimuleren werknemers die starten als pizzabakker of koerier hun carrière bij New York Pizza voort te zetten als bedrijfsleider, franchisenemer of consultant op het New York Pizza hoofdkantoor.

New York Pizza werkt samen met verschillende goede doelen waaronder de Johan Cruyff foundation ,Kika en Sea Shepherd. Daarnaast doneren we regelmatig pizza’s aan het leger des heils, lokale sportverenigingen en onderwijsinstellingen.

Onze vestigingen zijn op diverse manieren betrokken bij de lokale gemeenschap. Bijvoorbeeld ook door het doen van lokale acties, samenwerken met lokale bedrijven, organiseren van evenementen en het sponsoren van sportteams en studentenorganisaties.

 

New York Pizza MVO samenleving

0